Mainos

Yli 15 vuotta naimisissa ollut perheenäiti paljastaa: Seksiä päivittäin – toimiiko suunnitelmallisuus?

Mitä tapahtuu, kun kiireinen keski-ikäinen pariskunta ryhtyy harrastamaan seksiä joka ikinen ilta? 

Yli 15 naimisissa ollut Megan Lafollet paljastaa, että vielä puoli vuotta sitten hän harrasti miehensä kanssa seksiä noin kerran viikossa – aivan liian vähän verrattuna siihen määrään, jonka he ajattelivat olevan hyväksi suhteelleen. Kyse ei ollut halusta, vaan siitä, että heidän perheeseensä kuuluu pariskunnan lisäksi neljä lasta, jotka pitivät kokopäivätyötä tekevät vanhemmat kiireisinä.

Kuultuaan radiosta kuudenkymmenen päivän seksihaasteesta, väsynyt äiti kiinnostui. Ehkä hekin voisivat kokeilla samaa.

– Päätimme pitää haasteen säännöt yksinkertaisina; tulisimme harrastamaan seksiä joka päivä 60 päivän ajan lukuun ottamatta päiviä, jolloin jompikumpi olisi sairas, matkoilla tai minulla olisi kuukautiset. Ja kyllä, aluksi tuntui oudolta olla niin suunnitelmallinen seksin suhteen, Lafollet kertoo.

"Kun seksihaaste päättyi, kumpikaan meistä ei halunnut lopettaa"

Jo muutaman päivän kuluttua suunnitelmallisen seksin mukanaan tuomat positiiviset vaikutukset alkoivat näkyä. Aviomiehen käytös oli naisen mukaan muuttunut paljon rentoutuneemmaksi ja leikkisämmäksi lapsia kohtaan; enää iltasadun pituudesta ei tarvinnut stressata, seksi oli taattu joka tapauksessa.

Lisäksi seksin erittämät mielihyvähormonit pitivät miehen tyytyväisenä päivästä toiseen.

– Huomasin Jonin suhtautuvan paljon rennommin asioihin, jotka ennen olisivat saaneet hänet ärtymään. Esimerkiksi rahahuolet eivät painaneet häntä enää niin paljoa.

Lafollet huomasi muutoksia myös itsessään. Jokailtaiset seksikerrat eivät tehneet seksistä arkipäiväistä, päinvastoin, ne lisäsivät huomattavasti hänen halujaan ja mielenkiintoa seksiä kohtaan. ”Sille tuulelle” pääsy kävi huomattavasti aiempaa nopeammin. Myös parisuhde vahvistui haasteen myötä entisestään. 

– Kun seksihaaste päättyi, kumpikaan meistä ei halunnut lopettaa, vaan jatkaa samaan tapaan! Nykyisin meillä on seksiä vähintään kuusi kertaa viikossa, Lafollet kertoo ja lisää päivittäisen seksin jatkuneen jo viiden kuukauden ajan.

Jos jokin nautintoa tuottava asia vahvistaa suhdetta ja rentouttaa, miksi lopettaa ihan heti?

***

2:05

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.