Yleisurheilutähti sairaalaan kesken hääjuhlien – "En tiedä, miltä tulevat viikot näyttävät"

Mitä yleisurheilun MM-kisoista jäi käteen? Mika Järvinen analysoi tuloksia 7:22
Mitä yleisurheilun MM-kisoista jäi käteen? Mika Järvinen analysoi Suomen tuloksia.

Ison-Britannian kestävyysjuoksutähti Eilish McColgan joutui hiljattain sairaalaan kesken ystävänsä hääjuhlien.

Maaliskuussa uuden Ison-Britannian ennätyksen 10 000 metrillä juosseen McColganin kesä on ollut täynnä takaiskuja. Maailmanlistalla seitsemäntenä tällä kaudella majaileva McColgan joutui polvivamman vuoksi jättämään Budapestin MM-kisat väliin.

MM-kisojen aikana McColgan koki myös toisen terveydellisen takaiskun jouduttuaan sairaalaan kesken ystävänsä hääjuhlien. 

– Luulin, että MM-kisojen missaamisen hopeareunus oli se, että voisin viettää viikonlopun ystävieni kanssa ja katsoa, kun vanha juoksukaverini Matthew menee naimisiin kauniin vaimonsa kanssa. Onneksi ehdin nähdä heidän sanovan tahdon, mutta siinä olikin aika lailla kaikki, mitä ehdin nähdä, sillä vietin seuraavat neljä päivää sairaalassa, McColgan kirjoittaa Instagramissa julkaisemansa kuvasarjan yhteydessä.

McColgan kertoo kärsineensä selkäydinnesteen vuodosta, jonka hoitamiseksi brittijuoksijalle tehtiin pieni toimenpide. McColgan on voinut viime päivinä jo paremmin, mutta aikoo ottaa kuntoutumisensa hyvinkin varoen.

– Tämä oli viikko, jonka unohtaisin mielelläni. Olen voinut hiljalleen paremmin, mutta minun on oltava todella kärsivällinen. En tiedä, miltä tulevat viikot näyttävät, mutta otan aikani ajatellen mielessäni vuotta 2024, McColgan toteaa viitaten EM-kisat ja olympialaiset sisältävään urheiluvuoteen.

32-vuotias McColgan voitti viime kesän EM-kisoissa EM-hopeaa 10 000 metrillä ja EM-pronssia 5 000 metrillä.

Lue myös:

    Uusimmat