Yleisurheilun supertähti yrittää päästä eroon valtavista muskeleistaan – kommentit menevät ihon alle: "En voi käydä enää salilla"

Piotr Lisek ylitti seiväshyppypaikalla sensaatiomaisesti 602! 0:54
Videolla Piotr Lisek hyppää Puolan ennätykseksi 602.

Maailmanlistan kakkonen, Puolan Piotr Lisek, 27, lukeutuu miesten seiväshypyn suurimpiin mitalisuosikkeihin yleisurheilun MM-kisoissa Dohassa. Hän yrittää myös pudottaa painoaan.

194-senttinen ja 94-kiloinen Lisek on suorastaan pursuaa lihasta. Hän eroaa tyystin esimerkiksi Ruotsin Armand "Mondo" Duplantisista.

– Mondo on pieni, laiha kaveri. Minä olen lihaskimppu, Lisek tokaisi Expressenille.

Lisekiltä tiedusteltiin, treenaako hän paljon saadakseen lihaksia. 

– En. Kyse on geeneistä. Yritän pudottaa painoa. En voi käydä enää salilla, koska joka kerta kun menen sinne, kasvan tuplasti suuremmaksi, puolalainen veisteli.

Toisinaan vaimonsa ja lapsensa kanssa asuvaa Lisekiä häiritsevät ulkopuolisten ihmisten kommentit hänen ulkomuodostaan. Puolalainen haluaisi olla arkielämässä vain "tavallinen jätkä".

– Ei ole helppoa olla normaali, koska näytän erilaiselta ja minulla on niin paljon lihaksia. Kun ihmiset näkevät minut, he tulevat lähelle ja pähkäilevät, treenaanko jotain varten. Haluan kuitenkin vain olla normaali.

Lisek on taivuttanut tällä kaudella maansa ennätykseksi 602. Maailmantilastossa edellä on vain 606 ylittänyt Yhdysvaltain Sam Kendricks.

Lue myös:

    Uusimmat