"Uusi supervartalo" – ruotsalainen yleisurheiluhuippu poseeraa paidatta

Armand Duplantis jysäytti maailmanennätyksen heti kauden avauksessa 1:40
Katso: Armand Duplantis hyppäsi nykyisen maailmanennätyksen heti ulkokauden avauksessaan.

Seiväshypyn ruotsalainen maailmanennätysmies Armand Duplantis voitti Roomassa EM-kultaa ja ehti esitellä myös trimmattua vartaloaan.

– Mondon uusi supervartalo, Aftonbladet maalaa otsikossaan.

Duplantisin managerin Daniel Wessfeldtin julkaisemassa otoksessa Duplantis poseeraa paidattomana patsaan vieressä. ME-miehen teräksinen sixpack-vatsa pääsee Instagram-kuvassa oikeuksiinsa.

– Pyysin häntä seisomaan yhden patsaan viereen ja mielestäni siitä tuli hyvä kuva, Wessfeldt kommentoi.

Huumoriakin irtosi.

– Kyllä, se ei näytä suoranaisesti minun vatsaltani, Wessfeldt veisteli.

Neljä kiloa kevyempänä

Duplantis kertoi aiemmin Aftonbladetille, että hänelle oli herätys, kun hänellä oli vaikeuksia MM-hallifinaalissa. Duplantis päätti keskittyä ravintoonsa ennen ulkosesonkia vielä tarkemmin.

– Olen syönyt pienempiä annoksia ja terveellisempää ruokaa. Aloin tajuta, että söin aiemmin liian paljon, liian suuria annoksia ja liikaa sokeria sekä rasvaa, Duplantis sanaili.

Aftonbladet kertoo Duplantisin pudottaneen painoaan heikon sisäkauden jälkeen neljä kiloa. 

Tulosta tuli heti ulkokauden avauskisassa huhtikuussa: Duplantis paransi maailmanennätystään Timanttiliiga-kisassa Kiinan Xiamenissä sentillä 624:ään (video artikkelin ylälaidassa).

Duplantis voitti keskiviikkona Roomassa Euroopan mestaruuden tuloksella 610. Hän yritti kolmesti uutta ME:tä 625:stä, ja ensimmäinen yritys oli oikein oiva.

Duplantisin isä Greg tuumaili, että hänen poikansa ei voi pudottaa enää paljoa enempää painoa. Tavoitteena on yhä, että Duplantis vahvistuu ja pystyy tulevaisuudessa hallitsemaan jäykempiä ja pidempiä seipäitä.

Lue myös:

    Uusimmat