Yleisö sai mitä halusi – tätä kaikkea Käärijän jäähallikeikka sisälsi

Yleisö sai haluamansa: Cha cha cha räjäytti tunnelman kattoon Käärijän keikalla 7:23
Video: Näin "pienet Käärijät" kuvailivat konserttia sen jälkeen.

Euroviisujen myötä tähdeksi noussut Käärijä ei tarjoillut suurempia yllätyksiä keikallaan Helsingin jäähallissa, mutta yleisö sai silti haluamansa.

Käärijä soitti kaikkiaan 16 kappaletta loppuunmyydyllä keikallaan Helsingin jäähallissa. Käytössä oli hallin jäätason permanto.

Artisti itsekin vitsaili, että harvemmin hänen keikallaan soitetaan näin montaa kappaletta, ja välillä kappalelistaakin vilkaistiin.

Käärijä tarjosi yleisölle myös uudempaa musiikkia, minkä kohdalla tähti pyysi yleisöltä armoa vähäisen harjoittelun vuoksi.

Keikalla olisi voitu nähdä myös Antti Tuisku, sillä Käärijällä ja hänellä on yhteinen huhtikuun lopussa julkaistu kappale Auto jää. Tuiskua ei kuitenkaan nähty lavalla, Auto jää soi silti.

Käärijä huomioi lapsiperheet

Jäähallikeikka oli ikärajaton ja paikalla oli faneja lapsista iäkkäisiin ihmisiin. Käärijä huomioi lapsiperheet.

– Toivottavasti tiedätte, mihin olette lapsenne tuoneet, hän murjaisi.

Käärijän useat kappaleet käsittelevät alkoholin huuruista juhlimista.

Artisti kuitenkin lupasi käyttäytyä asianmukaisesta "vielä tällä keikalla". 

Cha cha cha kruunasi

Loppua kohden keikan tunnelma kohosi.

Yksi hienoimmista hetkistä koettiin toimittaja Esko Seppäsestä kertovan Urheilujätkä-kappaleen aikana, kun koko yleisö heilutti puhelimiensa taskulamppuja pimeässä hallissa.

Lopulta yleisö sai haluamansa, kun Euroviisubiisi Cha cha cha soi kirsikkana kakun päällä kaksi kertaa peräkkäin. Tässä vaiheessa myös vihreä bolero löysi tiensä Käärijän harteille. 

Esitystä kuorruttivat Euroviisuista tutut tanssijat. Toisessa vedossa käytettiin varmaankin kaikkea pyrotekniikkaa, mitä lavalta löytyi.

Kaiken kaikkiaan hallissa nähtiin aito ja rehellinen Käärijä. Yleisö oli hymyssä suin niin halliin mennessä, hallissa sisällä kuin sieltä pois tullessa.

Kitkerä maku viisujen kakkostilastakin oli jo selvästi haihtunut monen makunystyröiltä. 

Lue myös:

    Uusimmat