Käärijä avoimena julkisuuden taakasta: "Hyvin raastavaa – suurin osa ei jaksa"

Käärijä muistuttaa faneja julkkisten yksityisyyteen liittyvästä asiasta 0:41
Saako Käärijä kulkea Suomessa rauhassa? Entä, mihin asiaan Käärijä toivoo muutosta julkkisten kohtelussa? Katso vastaukset videolta.

Ihan tavallisen vantaalaisen Jere Pöyhösen elämä ja arki mullistuivat Euroviisujen myötä. Hän ei ole enää mikään tavis, vaan supersuosittu artisti Käärijä ja julkisuuden henkilö. Pöyhönen on saanut jo lyhyessä ajassa huomata, ettei julkkiksen osa ole vain ruusuilla tanssimista Cha Cha Cha:n tahtiin.

Käärijä kertoo avoimesti julkisen ammatin vaikutuksista mielenterveyteensä Huomenta Suomen haastattelussa.

– Tuntuu välillä, ettei pää pysy mukana tässä pyörityksessä, mutta hengissä vielä ollaan. Kyllä tässä joutuu varmasti pienet terapiasessiot ottamaan, että välttää pahimman sekoamisen. 

– En ihmettele yhtään, että julkisuuden henkilö haluaa mennä rauhallisempaan paikkaan syömään tai tekemään muita asioita. Aion itsekin tehdä niin, koska se on lopulta hyvin raastavaa, kun sut huomioidaan koko ajan. Voin sanoa, että suurin osa ei jaksa sitä.

Käärijä eli Jere Pöyhönen kokee, että saa olla pääasiassa kuitenkin rauhassa esimerkiksi kaupassa käydessään, mutta on myös tilanteita, joissa yksityisyyttä ei kunnioiteta.

Katso videolta, millaisia kohtaamisia Käärijällä on ollut fanien kanssa ja millaisen viestin hän lähettää suomalaisille kaikkien julkisuuden henkilöiden mielenterveyden puolesta.

Lue myös:

    Uusimmat