Yleisö hylkäsi Tapani Kansan – koko kiertue peruttu

Tapani Kansan syksyn konserttikiertue on jouduttu perumaan.

Ohjelmatoimisto Polarartistit Oy on perunut iskelmäartisti Tapani Kansan syksyn konserttisalikiertueen lippujen vähäisen myynnin takia. 

Polarartistit kirjoittaa internetsivuillaan kiertueen peruuntuneen kiertueteknisistä päällekkäisyyksistä ja logistisista syistä. Todellisuudessa kiertueen peruuntuminen johtuu kuitenkin lippujen vähäisestä myynnistä. Polarartistit Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Pensola vahvistaa kiertueen perumisen johtuvan taloudellisista syistä.

– Se peruttiin ihan yksinkertaisesti siksi, että lipunmyynti ei toiminut ja yleisö ei löytänyt lippuja. Lippuja on myyty vain alle 900, eli noin yhden konsertin verran, kun konsertteja on kaiken kaikkiaan kahdeksan. Oli siis pakko vetää peli poikki, Pensola kuvailee.

Viime keväästä asti myynnissä olleiden konserttilippujen vähäinen myynti tuli Pensolan mukaan kaikille suurena yllätyksenä. Etenkin artisti itse on tilanteeseen pettynyt.

– Uskomatonta etteivät liput myyneet, sillä Tapani Kansa on kuitenkin suomalaisen viihteen kulmakivi. Tapani on tästä todella pettynyt ja harmissaan. Ironistahan tässä on se, että Tapani on tällä hetkellä uransa parhaassa kunnossa äänenkäytöllisesti, Pensola kertoo.   

Kahdeksan kaupunkia sisältävän kiertueen oli tarkoitus käynnistyä 15.10. Porista. Kaikki tähän mennessä lipun ostaneet saavat rahansa takaisin.

Asiasta ensimmäisenä uutisoi Ilta-Sanomat 

Lue myös:

    Uusimmat