Mainos

Yläsänky, vaatekaappi ja työpöytä ikkunan äärestä – nainen ällistytti tulevat kämppäkaverinsa vaatimuksillaan

Uuden huonetoverin tapoihin tottuminen voi viedä oman aikansa. Tässä tapauksessa riita saatiin aikaan jo ennen ensitapaamista. 

Eräs tuore opiskelija ei tyytynyt odottelemaan uusien kämppäkavereidensa tapaamista, vaan päätti lähettää heille viestin säännöistä, joita hän toivoi huonetovereidensa Guistinna Tunin ja Winnie Chenin noudattavan heidän yhteisessä asunnossaan. Sähköpostiviestissä hän luetteli sääntöjä aina sängyn valinnasta työpöydän sijaintiin. 

– Haluan kerrossängystä, jossa on sekä ylä- että alapeti, yläpedin. Minä en halua yksittäistä sänkyä, jonka alapuolella on työpöytä, joten älkää yrittäkö jättää sitä minulle, Ashly kirjoittaa.

Viestissä tuleva kämppäkaveri kertoo haluavansa myös työpöydän ikkunan läheltä, sekä toisen asunnon kahdesta vaatekaapista.  

– Ajattelin tehdä selväksi nyt, millainen henkilö olen, mitä haluan ja mitä en halua, Ashly lisää.

Naiset eivät sulattaneet vaatimuslistaa

Guistinna Tun päätti vastata ytimekkäästi vaativan huonetoverinsa sähköpostiin. Hän kirjoittaa olevansa helppo ihminen, joka tekee mielellään kompromisseja, mutta tästä huolimatta hän ei aio sulattaa aivan kaikkia uuden kämppäkaverinsa vaatimuksia.

– En ole täällä tappelemassa kanssasi. Inhoan olla kusipää, mutta en anna kenenkään puhua minulle tai Winnielle tällä tavoin. Ymmärrän, jos haluat vaihtaa huonetovereita tämän viestin luettuasi, sillä rehellisesti, tältä minusta ja Winniestä tuntui sinun viestisi jälkeen, Tun kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Keskustelu ei suinkaan päättynyt tähän, vaan vaatimuksia esittänyt huonetoveri päätti vielä kerran vastata keskusteluun omalla viestillään.

Tuleva kämppis myöntää ylireagoineensa, mutta...

Viimeisimmässä viestissään Ashly kutsuu itseään tikittäväksi aikapommiksi, joka hermostui, kun tulevat kämppäkaverit eivät vastanneet hänen ensimmäisiin sähköpostiviesteihinsä.

– Analysoin liikaa asioita, mikä saa minut ylireagoimaan joskus. Henkilökohtaisessa elämässäni meneillään olevat asiat, kuten kotoa muuttaminen mailien päähän, saa minut välillä vihaiseksi.

Selitettyään omasta tilanteestaan hän päättää kuitenkin viestin lauseeseen, joka saattaa nostaa tulevien kämppäkaverien verenpainetta entisestään. 

– Jos nyt, kun olen kertonut hieman enemmän itsestäni ja tilanteestani, haluatte pyytää toista kämppäkaveria, se on ihan okei. Mutta jos ette, se sopii myös. Siinä tapauksessa olisin kiitollinen, jos voisitte ottaa yläsängyn, jonka alapuolella on kirjoituspöytä, nainen päättää keskustelun.

Chen jakoi heidän käymänsä keskustelun Twitterissä, jossa se on noussut suureen suosioon. Kommentoijat ovat ryhtyneet antamaan naisille neuvoja, millaisia kepposia he voisivat tulevalle kämppäkaverilleen tehdä.

Katso videolta, kuinka täytät vesi-ilmapallot kämppäkaveriasi nopeammin. 


Lähde: Mashabe 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.