Kämppikseksi tähän asuntoon? Tiukat vaatimukset ihmetyttävät: "Ei nauramista iltayhdentoista jälkeen"

Sosiaalisessa mediassa hämmästellään vaatimuksia, joita tulevan kämppäkaverin oletetaan noudattavan.

Twitter-käyttäjä @rzdazn jakoi sosiaalisessa mediassa listan vaatimuksista, jotka hänen ystävänsä oli saanut tiedusteltuaan mahdollista asuntoa kämppäkavereita etsivän sivuston välityksellä. Vaatimukset ovat herättäneet Twitter-käyttäjissä runsaasti ihmetystä.

Vuokralainen, joka kyseisessä asunnossa parhaillaan asuu, oli kertonut, että hänellä oli ollut aiemmin tänä vuonna pari huonoa kämppäkaveria, eikä hän halunnut enää tuhlata aikaa. Niinpä hän lähetti jo etukäteen 12 kohdan listan, joka mahdollisen kämppiksen tulisi toteuttaa päästäkseen asumaan kyseiseen kotiin. Näin asukkaaksi halajava saisi käsityksen siitä, mitä häneltä odotetaan.

"En halua kuulla ääniä huoneestasi"

Vaatimuksiin kuuluu listauksen mukaan muun muassa se, että kotona ei saisi olla "normaalien" työtuntien aikaan 9–17, sillä vuokralainen itse työskentelee kotoa käsin viisi päivää viikossa.

– Tarvitsen asunnon itselleni, hän perustelee. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Metelistä asukas ei myöskään piittaa. Hän kertoo itse lukevansa tai katsovansa jotakin iltaisin ja toisen kämppiksen pitää tuolloin opiskella.

– Niinpä en halua kuulla huoneestasi ääniä koko ajan.

Asunnossa ei siis saa puhua "jatkuvasti " puhelimessa tai kuunnella tunteja podcasteja tai musiikkia tai katsella elokuvia ilman kuulokkeita. Jopa nauramiseen on oma ohjeistuksensa.

– Jos naurat todella lujaa iltayhdentoista jälkeen tai nukut radio auki – sama asia. Lähtökohtaisesti haluaisin sinun käyttävän maalaisjärkeä.

Edes vessassa ei saa käydä oman hädän mukaan.

– Jos sinun täytyy ravata vessassa 15 kertaa päivässä tai 15 minuutin välein, älä muuta tänne. 

"Olen aika rento"

Vieraitakaan ei voi jatkuvasti tuoda kylään. Kolme kertaa viikossa on jo "liian paljon". Oma elämä vuokralaisella kyllä pitää olla ja hänen odotetaan viettävän aikaansa muuallakin kuin kotona.

VIDEO: Mitä asuntoa vaihtaessa tulee ottaa huomioon? Artikkeli jatkuu videon alla.

8:02

– Kun en ole osa-aikatöissäni, elämäni pyörii kannettavan tietokoneeni ympärillä, kun työskentelen kotoa, koska olen hyvin kiireinen ihminen. Mutta en halua uuden kämppäkaverini olettavan, että vain siksi, että minä vietän niin paljon aikaa täällä, on ok, jos hän tekee samoin. Sen vuoksi tarvitset ehdottomasti kokoaikatyön, ja jos teet samalla elämässäsi joitain kiinnostavia asioita, vielä parempi (myös siksi, että meillä on jotain puhuttavaa, kun törmäämme toisiimme).

Myös ruonlaittoon on omat sääntönsä.

Vuokralainen kuitenkin huomauttaa, että jos edellä olevia kohtia noudatetaan, ongelmia ei tule. "Olen aika rento ja 'elän ja annan muiden elää'", hän vakuuttaa.

Somessa kuittaillaan

Sosiaalisessa mediassa säännöt ovat lähinnä huvittaneet ja ihmetyttäneet.

"Minä nauroin kerran klo 23.01." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Tälle ei löydy sanoja. Ristiriitaisuuksien määrä ihmetyttää. Sinulla pitää olla ystäviä ja sinun täytyy olla todella kiinnostava... mutta et voi oikeastaan puhua kellekään, ja vieraita sallitaan vain maksimissaan 3 kertaa viikossa ja heidän täytyy olla ihmisiä, joista pidän..." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Vau, mieti hänen vaatimuksiaan poikaystävälle tai miltä hänen deittiprofiilinsa näyttäisi.. Rento, vai? Ei."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähteet: The Sun, News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja