Mainos

”Yksi Suomen etsityimmistä rikollisista” siirtyi eläkkeelle – tunnusti poliisille kymmenet rikoksensa

Salon poliisiasemalle ilmoittautui sunnuntai-iltapäivällä mies, joka ilmoitti olevansa yksi Suomen etsityimmistä rikollisista. Puheissa oli perääkin, sillä pikaisen alkutarkastuksen perusteella hänestä oli voimassa 29 erillistä etsintäkuulutusta Suomessa.

Miehen epäillään syyllistyneen eri puolilla Suomea etupäässä petosluonteisiin rikoksiin. Hän on sujuvalla ja itsevarmalla käytöksellään harhauttanut ihmisiä, ja on ilmaiseksi asunut hotelleissa ja ruokaillut ravintoloissa sekä varastellut haluamiaan tarvikkeita eri liikkeistä. Hän on myös saanut autoliikkeistä huijattua itselleen kulkupelit ja tankannut ne maksamatta.

Vailla vakituista asuinpaikkaa oleva 62-vuotias suomalaismies kertoi tulleensa pohdinnan jälkeen siihen päätökseen, että hänen rikollinen uransa saisi ainakin toistaiseksi loppua, minkä vuoksi hän päätti selvittää avoinna olevat rikosasiansa.

Kuulusteluissa mies on tunnustanut seikkaperäisesti kaikki tällä hetkellä poliisin tiedossa olevat avoimet juttunsa. Pelkästään tämän vuoden aikana hänen epäillään syyllistyneen ainakin 67:ään eri rikokseen. Poliisi uskoo juttuja tulevan ilmi vielä lisää. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.