Mainos

Toinen Euroopan etsityimmistä suomalaisista jäi kiinni Helsingissä

Helsingin poliisilaitoksen kenttävalvontayksikkö otti Europe's Most Wanted -sivustolla julkaistun Dimitri Lindemanin kiinni Helsingissä maanantaina.

Poliisi löysi etsityn omien tiedustelutoimiensa tuloksena. Lindeman yritti harhauttaa poliisia viimeiseen asti antamalla väärät henkilötiedot.

– Hän yritti vielä kiinniottotilanteessa erehdyttää poliisia näyttämällä toisen henkilön asiakirjan, Keskusrikospoliisin ylikomisario Hannu Kautto kertoo MTV Uutisille. 

50-vuotias Dimitri Allan Lindeman on ollut karkuteillä vuodesta 2012 saakka. Tuolloin hänet tuomittiin kahden vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen törkeästä pahoinpitelystä. Mies ehti kuitenkin kadota ennen rangaistuksensa alkamista. 

Keskusrikospoliisi kiittää yleisöä saamistaan vihjeistä.

Euroopan etsityimpien rikollisten listalla on myös toinen suomalainen, 29-vuotias Marina Cecilia Kettunen.  Nainen on pakoillut virkavaltaa jo kymmenen vuoden ajan. 

Hänen oli tarkoitus saapua Turun käräjäoikeuden eteen vastaamaan syytteisiin törkeästä petoksesta vuonna 2006. Syyttäjän mukaan nainen huijasi vanhukselta jopa 100 000 euroa. 

Kautto sanoo, että myös Kettusesta on saatu muutamia vihjeitä, mutta toistaiseksi ne eivät ole johtaneet läpimurtoon. Kettusen ei epäillä oleskelevan Suomessa. Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.