Yksi Marko Björsin rakkautta tavoittelevista miehistä on julkisuudesta tuttu – tiesivät toisensa entuudestaan: "Näin Markon uusin silmin"

Marko tavoittelee kaimaansa uutuusohjelmassa.

Mr Gay Finland 2016 -voittaja Marko Fali tavoittelee Rakkauden seikkailu -uutuusohjelmassa kouluratsastajana tunnetun Marko Björsin sydäntä. Ohjelma nähdään TV5-kanavalla ja Discovery+-palvelussa.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun kaksikko on tavannut. Björs oli yksi tuomareista, jotka valitsivat Falin vuoden 2016 Mr Gay Finland -voittajaksi. 

– Marko oli silloin tuomarina. Sen kautta olemme törmänneet eri juhlissa, Fali kertoo MTV Uutisille.

Rakkaudelle ei ole kuitenkaan ollut aikaisemmin tilaa, sillä molemmat miehet ovat seurustelleet omilla tahoillaan. Etelä-Afrikan romanttisissa puitteissa kuvatussa ohjelmassa Falin käsitys Björsistä kuitenkin muuttui.

– Näin Markon uusin silmin. Vaikka olemme törmänneet jossain, se on ollut vain pintaraapaisu. Kuvauksissa olimme omassa kuplassa, jossa ihmiseen pääsee tutustumaan paljon paremmin. Mielikuvani Markosta oli etukäteen se, että hän on todella sosiaalinen, mutta ehkä hieman tiukka. Hänestä paljastui kuitenkin todella herkkä ja tunteellinen persoona vastaan.

Vaikka Fali ylistää koko ohjelmatiimiä, on hänen mukaansa luvassa myös draamaa.

– Totta kai, kun mukana on 10 miestä, draamaa tulee. Sellaista syntyy aina, kun vähänkään useampi ihminen laitetaan yhteen.

Fali myöntää viehättyneensä yleensä tummapiirteisistä miehistä, mutta vuoden sinkkuus on avannut hänen silmiään.

– Olen oppinut sinkkuajastani myös sen, että miesmakuni on hieman muuttunut. Myös ennakkoluuloni ovat hieman karisseet. Tietysti fyysistä vetovoimaa pitää olla, mutta en takerru enää pikkuasioihin. Voin ihastua ja rakastua millaiseen ihmiseen tahansa.

Fali iloitsee erityisesti siitä, että kyseessä on ensimmäinen same-sex-rakkautta käsittelevä ohjelma Suomessa.

– Uskon, että tämä ohjelma avaa vähemmistöyhteisön ulkopuolellekin sitä, että kyseessä on ihan tavallisia ihmisiä. Toivoisin, että ihmiset katsoisivat ohjelmaa avarakatseisesti.

Lue myös:

    Uusimmat