Marko Björs etsii tv-ohjelmassa rakkautta 10 sinkkumiehen joukosta: "Oloni on vapautunut"

Haastattelussa Marko Björs 2:05
Marko Björs avasi ajatuksiaan 50-vuotissyntymäpäivästään vuonna 2019.

Marko Björs etsii rakkautta 10 sinkkumiehen joukosta uutuusohjelmassa.

Kouluratsastajana, maajoukkuevalmetajana, mallina ja korusuunnittelijana tunnettu Marko Björs tekee uuden aluevaltauksen tavoittelemalla julkisesti rakkautta uudessa tv-ohjelmassa.

Vaikka Markon uraa ja elämää on seurattu julkisuudessa jo yli 30 vuotta, ei hän ole koskaan puhunut julkisesti rakkauselämästään siihen liittyvistä spekulaatioista huolimatta. Nyt hän etsii itselleen kumppania uudessa nimeään kantavassa rakkausrealityssa Marko Björs – Rakkauden seikkailu

– Minua pyydettiin tasan vuosi sitten mukaan tv-ohjelman päähenkilöksi. Harkitsin puolivuotta. Mietin miksi lähtisin ja mitä jäisi käteen, Björs kirjoitti ohjelman julkistuksen yhteydessä Instagramissa.

Björs myöntää, ettei ole itse elänyt omien oppiensa mukaan.

– Olen aina patistanut ihmisiä epämukavuusalueelle, olemaan rohkeita ja heittäytymään. Olenko koskaan itse tehnyt niin? En. Nyt tein ja en kadu.

Ratsastaja kertoo myös olevansa ylpeä tiestä, jonka valitsi.

– Enää ikinä en tahdo elää jarru päällä, varjoissa, väistellen. Oloni on vapautunut, iloinen ja kevyt.  Kokemuksesta voin sanoa, ettei koskaan ole liian myöhäistä olla rohkea.

Rakastumista pelännyt Marko kohtaa Etelä-Afrikassa 10 upeaa sinkkumiestä ja lähtee selvittämään, voisiko joku heistä olla hänelle sopiva kumppani. Luvassa on aitoja tunteita, lämpöä, ihastusta ja ystävyyttä, mutta myös pettymyksiä ja sydänsuruja. Jokaisen jakson päätteeksi Marko joutuu lähettämään yhden miehistä kotimatkalle.

Lämminhenkinen ohjelma tekee suomalaista televisiohistoriaa, sillä ensimmäistä kertaa kaikki deittailurealityn päähenkilöt ovat vähemmistön edustajia. Markoa on tullut tavoittelemaan joukko upeita miehiä ympäri Suomea, jonka lisäksi miehet hurmaavat myös katsojat, sillä heiltä ei persoonaa, huumorintajua ja keskustelutaitoa puutu. Joukossa on eri-ikäisiä miehiä erilaisista taustoista aina insinööristä tanssijaan. Jokainen heistä haluaa rakastua ja uskoo, että nyt voisi olla sen aika.

Lue myös:

    Uusimmat