Yksi lause Britney Spearsin muistelmateoksessa oli viihdetoimittajan mielestä kylmäävää luettavaa

Britney Spears kertoo tarinansa vihdoin omin sanoin, mutta vastaako se odotuksia? 8:42
Britney Spears kertoo tarinansa vihdoin omin sanoin, mutta vastaako se odotuksia?

MTV Uutiset Livessä puitiin Britney Spearsin muistelmateosta Nainen minussa.

Poptähti Britney Spearsin, 41, muistelmateos Nainen minussa (Johnny Kniga) julkaistiin tiistaina 24. lokakuuta. Kirja on kertomus kuuluisuudesta, äitiydestä ja pyristelystä vapauteen, ja siinä 13 vuotta isänsä Jamie Spearsin holhouksessa elänyt laulaja kertoo omin sanoin tarinansa.

Spearsin muistelmateosta sekä sen paljastuksia ja teemoja käsiteltiin tiistaina MTV Uutiset Livessä. Kirjan lukenut MTV Uutisten viihdetoimittaja Alexia Tänav sanoi livessä ajattelevansa, että kirja tarjosi uutta tietoa etenkin Spearsin tunteista ja ajatuksista.

– Ajattelen, että tämä kirja valotti varsinkin Britneyn mielenmaisemaa ja sitä, miten hän on kokenut asiat ja suhtautunut kaikkeen, minkälaisia tunteita hän on tuntenut. Mutta olisin toivonut, että tiettyihin asioihin olisi syvennytty vielä enemmän, Tänav sanoi.

Kirja on todella pintaraapaisu ottaen huomioon kaiken sen kauheuden, mitä Britney on kokenut. Mielestäni Britneyllä olisi ollut kaikki mahdollisuudet tykittää ihan tuhat-nolla ja antaa kaiken tulla. Nyt tuntuu, että se jäi pintapuoliseksi, hän jatkoi.

Yksi kirjassa kerrottu lause, jonka Jamie Spears sanoi tyttärelleen holhouksen astuessa voimaan, tuntui Tänavin mielestä kylmäävältä ja sanoitti hyvin sitä, ettei Britneyllä ollut enää valtaa vaikuttaa asioihinsa. 

– Siinä vaiheessa, kun holhous astui voimaan, niin hänen isänsä sanoi, että "Minä olen nyt Britney Spears".

Millaisia paljastuksia Britney Spearsin kirjassa kerrotaan? Entä miten siinä käsitellään holhousta ja äitiyttä? Katso koko lähetys yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat