"Yksi kauheimmista aika-ajoista" – Lewis Hamilton huolissaan taistelusta Bottasta ja Verstappenia vastaan

Lewis Hamilton ei ollut kovin tyytyväinen, vaikka taisteli tiensä paalupaikalle Venäjän GP:ssä lauantaina. Mercedeksen brittitähdellä on muutamia huolia sunnuntain kisaa ajatellen. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Venäjän GP suorana 25.-27.9.
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

C Moren suoratoistopalvelu vapaasti katseltavissa 25.-27.9.

Hamiltonilla oli haasteita selvitä jatkoon aika-ajon toisesta vaiheesta, kun häneltä hylättiin ensin kierrosaika ja sitten hänellä tuli kiire saada tarvittava kierrosaika tehtyä. 

Lisäksi hän joutui tuomariston tutkintaan palattuaan radalle väärää reittiä, mutta selvisi tästä ilman sanktiota kolmen muun kuljettajan tavoin. 

– Aika-ajosessio oli yksi kauheimmista. Minulla oli sydän kurkussa koko ajan, paalulle loistoajalla päätösosiossa tykittänyt Hamilton totesi lehdistötilaisuudessa

Toisen osion ongelmat johtivat siihen, ettei Hamilton saa starttiin alleen haluamaansa rengasseosta. 

– Loppujen lopuksi aloitan kisan pehmeällä rengasseoksella, mikä ei ole hyvä asia. 

Kysymyksiä herättää myös Sotshin radan pitkä lähtösuora. Red Bullin Max Verstappen ja Hamiltonin tallitoveri Valtteri Bottasvaanivat ruuduissa 2 ja 3.  

– Paalupaikka on kiva, mutta tämä on luultavasti huonoin paikka olla paalulla, kun imusta on entistä enemmän apua näillä autoilla. Hyvin todennäköisesti minut ohitetaan imuavun turvin, ja molemmilla vastustajillani on alla keskikovat renkaat. Kisan voittamisesta tulee siis hankalaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja