Mercedes-pomoa kismitti vain Bottaksen aika-ajo: ”Sääli Valtterin kannalta”

Lewis Hamiltonin murtautuminen Venäjän F1-kisan eturiviin oli Mercedekselle torjuntavoitto Ferraria vastaan, mutta tallipäällikkö Toto Wolffin mukaan myös Valtteri Bottaksen kierroksessa oli aineksia hyvään tulokseen.

MAINOS

C Moren huippu-urheilut
katsottavissa maksutta!

C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi on asiakkaille maksuton kokeiluviikonloppu pe-su 27.9.-29.9.

Lue lisää täältä.

Venäjän GP suorana 27.-29.9.
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottas joutui jättämään viimeisen aikakierroksensa kesken virheiden takia, mikä pudotti suomalaisen tuloslistalla viidenneksi. Red Bullin Max Verstappenin moottorirangaistus nostaa hänet kuitenkin neljänteen lähtöruutuun tämän päivän kisassa.

Lewis Hamiltonin kakkossija oli sen sijaa Mercedes-pomolle mannaa, sillä Ferrari Charles Leclercin ja Sebastian Vettelin rintama näytti erittäin vahvalta myös Sotshissa.

– Lewis ajoi erittäin vahvan kierroksen ja teki mahtavaa työtä päästessään Ferrarien väliin toiseksi. Sääli Valtterin kannalta, koska hän oli myös hyvällä kierroksella ennen kuin joutui keskeyttämään sen, Wolff toteaa Mercedeksen tiedotteessa.

– Saimme paketistamme kaiken irti, joten olen todella tyytyväinen suorituskykyymme, mutta olemme suorilla seitsemän kahdeksan kymmenystä perässä Ferraria ja sitä vastaan ei enempää voi tehdä.

Ferrarit starttaavat sunnuntai-iltapäivän kisaan pehmeillä kumeilla, mutta Mercedes lähtee yrittämään kisavauhdissa edelle pääsemistä keskikovilla kumeilla. Lähdössä tämä saattaa luoda vaikeuksia.

– Meillä on iso haaste vastamme, mutta annamme kaikkemme taistellaksemme heitä vastaan, Wolff lupaa.

– Startista tulee vähän vaikeampi meille, koska olemme kovemmilla renkailla kuin kaikki muut, mutta toivottavasti se luo meille tilaisuuksia myöhemmin kisassa.

Lue myös:

    Uusimmat