Yksi autovalmistaja lupaa: Meiltä ette tule katumaasturia näkemään

1:38
Lamborghini vei seitsemän Urus-katumaasturia Islantiin.

Ensin katumaasturibuumiin lähtivät perinteiset henkilöautovalmistajat. Sitten urheiluautoistaan tunnetut brändit. Nyt markkinoille on saatu jo superautovalmistajienkin näkemyksiä crossovereista. Maailmasta kuitenkin vaikuttaa löytyvän yksi valmistaja, jolla ei ole minkäänlaista mielenkiintoa SUV-malleihin.

Bugatti on yksi viimeisistä autovalmistajista, joilla ei ole mallistossaan katumaasturia. Sellainen tuli jo Lamborghinilta, ja Ferrarikin on vahvistanut moista työstävänsä.

Volkswagen-konserniin kuuluvan ranskalaisvalmistajan toimitusjohtaja Stephan Winkelmann kuitenkin kertoi aiemmin tällä viikolla, että Bugatti tulee jatkossakin pysymään katumaastureista vapaana valmistajana.

Winkelmannin mukaan katumaasturi ei tekisi oikeutta Bugatin brändille eikä historialle. Tähän kommenttiin kannattaa kuitenkin suhtautua varauksella, sillä tasan samaa ovat sanoneet aiemmin niin Ferrarin kuin Aston Martininkin pomot. Ja kyllä, myös Astonilta on tulossa SUV.

Jääkäämme siis odottamaan, että Bugatti ilmoittaa kehittävänsä katumaasturia, joka on kuitenkin sydämeltään ja DNA:ltaan aitoakin aidompi Bugatti.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja