Maksaisitko öljynvaihdosta 18 000 euroa? Bugatti Veyronin omistaja säästää pitkän pennin tekemällä sen itse – tässä ohjeet

0:31

Öljynvaihto on tavallisissa henkilöautoissa kohtuullisen edullinen ja yksinkertainen toimenpide. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun litkut on vaihdettava parin miljoonan euron superautoon.

Pääkuvan video

Lego ja Bugatti esittelivät 3 599 osan Chiron-rakennussarjan

Merkkihuollossa Bugatti Veyronin öljynvaihdosta saisi maksaa noin 18 000 dollaria, mikä kuulostaa tietysti järkyttävältä, mutta perspektiiviä asiaan antanee se, että toimenpide kestää 27 tuntia.

Oheisella videolla nähdään öljynvaihto Royalty Exotic Cars -liikkeen mekaanikkojen suorittamana. Operaation onnistumiseksi autosta on irrotettava muun muassa takaspoileri sekä moottoritilan kansi. Kun moottoriin viimein päästään käsiksi, on sieltä otettava irti 16 öljytulppaa.

Toimenpidettä ensimmäistä kertaa suorittaneiden mekaanikkojen mukaan Veyronin öljynvaihto oli loppujen lopuksi yksinkertaisempaa kuin mitä he olivat etukäteen pelänneet. Vaikka työtä on paljon, ei operaatiossa ollut sen suurempia ongelmia.

Katso Royalty Exotic Carsin video toimenpiteestä alta.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja