Yhdysvaltalaisräppäri vie 18-vuotiaan tyttärensä säännöllisesti gynekologille tarkastuttaakseen tämän olevan neitsyt: "Ole hyvä, tarkasta immenkalvo"

2:06
Amerikkalaisräppäri Asap Rockya syytettiin pahoinpitelystä Ruotsissa.

T.I. haluaa 18-vuotiaan Deyjah-tyttärensä pysyvän neitsyenä, ja tästä varmuuden saadakseen on mukana naisen vuosittaisilla gynekologikäynneillä. 

Yhdysvaltalaisräppäri T.I., oikealta nimeltään Clifford Joseph Harris, paljastaa antamassaan haastattelussa osallistuvansa 18-vuotiaan Deyjah-tyttärensä kanssa tämän gynekologikäynteihin. Syy yhteisille vierailuille on se, että räppäri haluaa tarkastaa tyttärensä olevan edelleen neitsyt. 

Yhteiset vuosittaiset käynnit alkoivat miehen mukaan tyttären täytettyä 16 vuotta.

– Heti syntymäpäivien jälkeen, kun olemme juhlineet ja yleensä päivä juhlien jälkeen kun hän iloitsee saamistaan lahjoista, laitan lapun hänen oveensa, jossa lukee: "Gyne. Huomenna. 9.30". 

T.I. kertoo, että hänen tyttärensä lääkäri oli ollut huolissaan tämän yksityisten terveystietojen jakamisesta ilman tämän suostumusta. 

– Sanoin, että "Hei Deyjah, he haluavat, että allekirjoitat tämän, jotta voimme jakaa tietoja. Onko mitään, mitä et halua minun tietävän? Okei, selvä. Joten näettekö, tohtori? Ei ole ongelmaa". 

Lääkäri oli kertonut muusikolle, ettei rikkoutunut immenkalvo johdu aina välttämättä seksistä. Joillain naisilla ei syntyessään ole lainkaan immenkalvoa tai se voi mennä rikki esimerkiksi tamponia asettaessa tai hevosella ratsastaessa. Tästä huolimatta T.I. on vaatinut saavansa lääkärin raportit tyttärensä tutkimuksista. 

Räppärin mukaan hänen tyttärensä ei ratsasta hevosella, aja pyörällä tai harrasta juuri muutenkaan urheilua. 

– Ole hyvä, tarkasta immenkalvo ja anna minulle tulokset nopeasti, T.I. kertoo ohjeistaneensa lääkäriä. 

Räppäri kertoo, että hän voi vahvistaa 18-vuotiaan tyttärensä immenkalvon olevan edelleen ehjä. 

Tämän jälkeen räppäri vähätteli haastattelussa yleisesti neitsyitä. 

– Heissä ei ole mitään hauskaa. Kuka haluaisi neitsyen. Siis, oikeasti? Kaikki se työ. 

Kesäkuussa T.I. kertoi taas reagoineensa hyvin erilaisella tavalla saatuaan tietää 15-vuotiaan King-poikansa olevan seksuaalisesti aktiivinen.

– En halua, että kukaan lapsistani aloittaa seksin harrastamisen ennen kuin on aika, mutta kukapa osaa sanoa milloin on aika, T.I. totesi kesällä.

Pian tämän lausunnon jälkeen T.I. täsmensi, ettei ajatus kuitenkaan päde hänen tyttäreensä. 

– Tulen ehdottomasti ajattelemaan asiasta eri tavalla pojan kuin tytön suhteen. Se on vain Jumalan rehellinen totuus. En usko, että löytyy yhtäkään isää, joka väittäisi toisin. 

Räppärillä on myös 3-vuotias Heiress-tytär, 11-vuotias Major-poika, 18-vuotias Messiah-poika sekä 19-vuotias Domani-poika. 

Lähde: ET

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja