Ruotsia haukkunut jenkkiräppäri joutui vaikeuksiin maasta poistuessaan – FBI kutsuttiin paikalle

Azealia Banks joutui hankaluuksiin lentokoneessa.

Yhdysvaltalainen räppäri Azealia Banks, 28, vieraili hiljattain Ruotsissa. Maa ei miellyttänyt suorapuheista tähteä, joten hän kertoi sosiaalisessa mediassa kaunistelemattoman mielipiteensä.

Banks haukkui Ruotsia sosialistiseksi maaksi, jossa ei saa polttaa pilveä, alkoholilainsäädäntö on liian tiukka ja ruokakin on tylsää. Jo poistetussa Instagram-julkaisussaan Banks arveli ruotsalaisten passiivisaggressiivisuuden ja cocktailien puutteen olevan syynä siihen, miksi maassa taannoin vieraillut räppäri Asap Rocky syyllistyi pahoinpitelyyn.

– Ruotsalaiset esittävät edistyksellisiä, mutta ovat ehdottomasti rasistisia. Heidän rasisminsa on sellaista, etteivät he edes katso pahasti vaan välttävät kokonaan katsekontaktia, Banks pauhasi Instagram-tarinassaan.

Edes Banksin poistuminen maasta ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan. Hän joutui lentokoneessa välikohtaukseen, jonka vuoksi syytti lentokoneen työntekijää etnisestä profiloinnista ja pahoinpitelystä.

Banks julkaisi Instagramissa videon, jolla kuvasi takanaan istuvaa naista. Sen jälkeen videolla näkyi, kuinka lentokoneen työntekijä käveli kohti Banksia ja kamera heilahti.

– Löit minua juuri! Banks sanoi tuohtuneena. Ohi kävellyt nainen kiisti teon.

Lentoyhtiö SAS:n mukaan lennolla sattui välikohtaus, jonka vuoksi FBI hälytettiin paikalle.

– Voimme vahvistaa, että lennolla Arlandasta Los Angelesiin sattui välikohtaus, jossa matkustaja käyttäytyi todella sopimattomasti muita matkustajia ja työntekijää kohtaan. Poliisi ja FBI soitettiin paikalle, kun kone laskeutui, tiedottaja kommentoi Aftonbladetille.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja