Yhdysvaltalaisjuontaja Jenna Bushin käytös raivostutti tv-katsojat – näin kollega vastaa

Yhdysvaltalaisjuontaja Jenna Bushin käytös televisiossa on herättänyt kiukkua.

Muun muassa Twitterissä, verkkosivusto Redditissä ja videopalvelu TikTokissa leviää video, jossa Yhdysvaltain ex-presidentti George W. Bushin tytär, juontaja Jenna Bush koskettelee toistuvasti kollegaansa Justin Sylvesteriä kesken televisiolähetyksen. Lähetyksessä juontajakaksikko kokkaa yhdessä ruokakirjailija Andy Baraghanin kanssa.

Videolla näkyy, kuinka TODAY with Hoda & Jenna -ohjelmaa juontava Bush muun muassa kietoo kätensä Sylvesterin ympärille ja laskee kätensä muutaman kerran tämän olkapäälle. Sylvester työntää kollegaansa kahteen otteeseen kauemmas itsestään.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kyseinen pätkä on herättänyt raivoa somekansan keskuudessa. Esimerkiksi yllä olevassa upotuksessa näkyvän postauksen tehnyt kirjailija ja juontaja Adrienne Lawrence toivoo, että Bush siirretään vähintään väliaikaisesti sivuun juontotehtävistään.

Lawrence kirjoittaa toisessa twiitissään, että mikäli sukupuoliroolit käännettäisiin toisinpäin, ja mies koskettelisi naiskollegaansa suorassa lähetyksessä, olisivat ihmiset jo nousseet barrikadeille.

– Se, että hän on mies, ei tarkoita, että hänen pitäisi vastaanottaa työpaikalla tapahtuvaa selkeää seksuaalista häirintää. Hänen ei pitäisi joutua valitsemaan palkkansa ja arvokkuutensa välillä, Lawrence kirjoittaa.

Myös monet muut Twitter-käyttäjät ovat jakaneet kyseisen videopätkän kummastellen Bushin käytöstä. TikTokissa mielipiteet ovat puolestaan jakautuneet. Osa tuomitsee Bushin käytöksen täysin kun taas osa on sitä mieltä, että kyseessä on juontajakaksikon välinen vitsi.

Sylvester otti sittemmin kantaa kohuvideoon omalla Instagram-tilillään. Hän postasi Instagramin Tarinat-osioonsa videon, jossa hän kertoi sekä hänen että Bushin flirttailleen tilanteessa. Toinen Instagram-käyttäjä postasi Sylvesterin kannanoton erillisenä videona.

– Monet ihmiset luulivat (Bushin) tunkeneen tilaani. Se ei itse asiassa ole totuus. Flirttailimme molemmat – tai no, minä flirttailin – kokin kanssa, koska hän oli söpö, videolla kasvohoidossa makaava Sylvester sanoo.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Työnsin hänet pois tieltä, jotta voisin saada kahdenkeskeisen hetken kokin kanssa. Ihmiset ottivat sen väärin, hän jatkoi.

Sylvester jatkoi kuvaillen Bushia yhdeksi mukavimmaksi ja vieraanvaraisimmaksi ihmiseksi, jonka hän on koskaan tavannut. Hän kertoi esiintyvänsä TODAY with Hoda & Jenna -ohjelmassa aina Bushin ja tämän juontopari Hoda Kotbin pyynnöstä.

– He ovat niin hyviä minulle. (Bush) on mahtava. Hän on suuri sankarini. Inhoan sitä, että ihmiset irrottavat (videon) kontekstista, hän totesi.

Bush ei ole ainakaan toistaiseksi ottamut asiaan kantaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja