Somekansa suuttui Maroon 5 -yhtyeen laulaja Adam Levinen reaktiosta lavalle rynnännyttä fania kohtaan – näin artisti kommentoi tilannetta

Adam Levine sai somen haukut reagoituaan vahvasti lavalle sännänneeseen faniin.

Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levine on saanut faneiltaan ryöpytystä, kun video miehen reaktiosta lavalle sännännyttä fania kohtaan alkoi levitä somessa.

Los Angelesissa keikalla ollut yhtye esitti paraikaa kappalettaan Sunday Morning, kun innokas fani juoksi yllättäen lavalle halaamaan Levineä. Tilanne ratkesi nopeasti turvamiesten sännättyä väliin.

Tilanteesta kuvatulla videolla näkyy, kuinka Levine katsoo fania ensin kummastuneena, ja tämän jälkeen laulaja reagoi puistatuksin ja kiroten.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Video on saanut valtavat näyttökerrat videopalvelu TikTokissa. Videon kommenteissa laulajan reaktiota sekä puolletaan että vastustetaan. Osa ei arvostanut Levinen reaktiota.

– Hän käyttäytyi kirjaimellisesti kuin lapsi, eräs kommentoija toteaa.

– Hänen ei kuuluisi tuntea ällötystä fanejaan kohtaan, en pidä hänestä enää, toinen kirjoitti.

Lukuisissa kommenteissa kuitenkin peräänkuulutettiin laulajan oikeutta koskemattomuuteen.

– Älkää koskeko ihmisiä ilman heidän lupaansa, useassa kommentissa valistettiin.

– Hänen ei tarvitse nöyrtyä. Tuntematon ihminen tunkeutui hänen henkilökohtaiseen tilaansa pandemian aikana, (Levine) käyttäytyi oikein. Te vain haluatte saada hänet näyttämään pahalta, eräs käyttäjä kommentoi.

Peoplen mukaan Levine kommentoi välikohtausta Instagramin Tarinat-osiossa tiistaina.

– Olen aina ollut ihminen, joka rakastaa, kunnioittaa ja palvoo fanejamme, ilman fanejamme meillä ei ole työtä. Sanon näin jatkuvasti – faneillemme, Levine sanoi.

– Ajatus siitä, että joku luulisi minun ajattelevan, että fanimme ovat meitä alempiarvoisempia saa vatsani vääntymään. Minä en vain ole sellainen. En ole koskaan ollut sellainen, hän jatkaa.

Levine puolusti videolla nähtyä reaktiotaan sanoen, että hän säikähti tilannetta. Artisti jatkoi selittäen, että joskus säikähtäessä tilanne täytyy ravistella pois mennä eteenpäin, sillä hän on lavalla tekemässä työtään.

Lopuksi laulaja antaa tunnustusta lavalla esiintyvän bändin ja fanien väliselle yhteydelle ja toivoo faniensa ymmärrystä tilanteeseen.

Maroon 5 on yhdysvaltalainen pop-yhtye, joka on tehnyt musiikkia jo vuodesta 1994 alkaen. Yhtye on julkaissut seitsemän studioalbumia, joista viimeisin näki päivänvalon tänä vuonna. Yhtyeeseen kuuluvat Levinen lisäksi Jesse CarmichaelJames Valentine, Matt Flynn, PJ Morton sekä Sam Farrar.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.


Lue myös:

    Uusimmat