Mainos

F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Yhden miehen syy? Robert Kubicalla toinen näkökulma Williamsin karuun tilanteeseen

Williams-kuljettaja Robert Kubica ei katso tallin entisen teknisen johtajan Paddy Lowen olevan yksin vastuussa brittitallin surkeasta tilanteesta formulasarjan peränpitäjänä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Azerbaidzhanin GP suorana 26.-28.4.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Azerbaidzhanin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Vuonna 2017 tallin värvätyn Lowen ilmoitettiin siirtyneen syrjään tehtävistään ennen kauden avausta. Viime kaudella valmistajien sarjan hännänhuipuksi romahtaneen Williamsin uusi FW42-auto on osoittautunut edeltäjänsä tavoin täydeksi katastrofiksi, mutta Kubica ei katso tallin uppoamisen kuninkuusluokan pohjamutiin olevan yksin Lowen syytä.

– En katso tässä olevan kyse yhden miehen ongelmasta, mutta ikävä kyllä johtoportaan korkein nimi maksaa yleensä hinnan. Kyse on isommasta joukosta ihmisiä ja isommista ihmisistä, Kubica kommentoi gptoday.netin mukaan.

– Nyt nähtävät ongelmat eivät mielestäni ole viime kuulta. Ne ovat muhineet taustalla. Viime vuonna tilanteemme ei ollut mitenkään mahtava, mutta rehellisesti sanottuna olemme nyt vieläkin vaikeammassa paikassa. Vuosi sitten vielä ajattelimme, ettei tilanne voisi ainakaan enää huonommaksi muuttua, Kubica jatkoi.

Williamsin perustajajäsen Patrick Head on palannut brittitallin avuksi konsultin rooliin. Kubica toivoo vahvistuksesta olevan tallille apua sen etsiessä tietään kohti valoisampaa tulevaisuutta.

– Tämä on monimutkainen laji, mikä vaatii paljon ryhmätyötä. Koskaan ei ole kyse vain yhdestä kaverista, joka voi pilata homman tai saada kaiken onnistumaan. Jos olisimme viime vuonna taistelleet kärkisijoista, niin olisitte varmaankin kysyneet, miten Paddy saa kaiken toimimaan täydellisesti?

– Kyse ei kuitenkaan ole koskaan yhdestä ihmisestä. Tietysti yksi ihminen voi osaltaan vaikuttaa tilanteeseen, jonka vuoksi Patrick voi auttaa meitä nykyisessä tilanteessamme. Lopulta tallin pyörittämisestä vastaa kuitenkin suuri joukko ihmisiä. Menestys tai menestymättömyys on kiinni heidän työstään, Kubica summasi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja