Mainos

Williams-pomo pudonnut menestyksestä pohjamutiin – “Monella tapaa urani suurin haaste”

7:39

Williams-tallin tekninen johtaja Paddy Lowe myöntää, että formulasarjan hännänhuipuksi valahtaneen brittitallin nosto takaisin kilpailykyiseksi on hänen tähänastisen uransa suurin haaste.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Saksan GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 11.55 ja 15.55
Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Saksan GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Williamsin kilpailukyky tällä kaudella on kokenut jokseenkin täydellisen romahduksen. Perinteikäs brittitalli on tukevasti valmistajien sarjan viimeisenä vaivaisen neljän mestaruuspisteen kera.

Hallitsevan mestaritallin Mercedeksen riveistä reilu vuosi sitten Williamsille siirtynyt Lowe myöntää, että vallitseva tilanne on vaikea.

– Tämä on monellakin tapaa suurin haasteeni ja minulle uusi tilanne. Olen urani aikana ollut onnekas siinä mielessä, etten ole työskennellyt tallissa, joka ei olisi ollut suorituskyvyltään kärkiryhmässä tai sen ulottuvilla, Lowe kertoi motorsport.comin mukaan.

– On minulle uusi kokemus tehdä töitä tallissa, jolla riittää valtavan paljon tekemistä päästäkseen takaisin siihen asemaan, missä haluamme olla. Henkilökohtaisella tasolla se luo minulle uusia haasteita ja opin jatkuvasti. Jos saisin elää viime vuoden uudelleen, niin tekisin joitakin asioita eri tavalla, mutta sellaista elämä on.

Kausilla 2014 ja 2015 Williams oli valmistajien sarjan kolmas. Sen jälkeen luisu on käynyt alaspäin jyrkästi. Williamsin apulaistallipäällikkö Claire Williams on jo sanonut julkisesti, että tiimiin on tulossa henkilövaihdoksia, jotta suunta kääntyisi takaisin kohti kärkeä. 

– Joudumme kohtaamaan haasteita ja ottamaan niistä opiksemme. Toivottavasti siitä kertyvä kokemus auttaa minua tekemään ensi kerralla parempaa työtä. Mitä paremmin ymmärrämme tilanteemme, niin myös sitä positiivisemmin suhtaudun siihen kehitykseen, mitä voimme tehdä, Lowe lisäsi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.