Ferrari-tähti Charles Leclerc murjaisi tallinsa ongelmista: "Olen 99-prosenttisen varma"

Käydäänkö F1-mestaruustaistelu vain Lewis Hamiltonin, Valtteri Bottaksen ja Max Verstappenin välillä? Näin voi olla, mikäli on uskominen Ferrarin nousevaan tähteen Charles Leclerciin, joka antoi varsin suoraa tekstiä tallinsa nykytilanteesta uuden kauden alla.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden avaava Itävallan GP suorana 3.-5.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ferrari ei jättänyt itsestään vahvaa kuvaa alkuvuoden talvitesteissä. Ferrari oli Barcelonassa selvästi Mercedestä ja jopa Red Bullia jäljessä.

Ferrarin uusi SF1000-auto on ollut kritiikin kohteena. Italialaistalli paljasti taannoin, että se on tuomassa autoonsa merkittäviä uudistuksia kauden alkuvaiheille.

Päivitykset eivät välttämättä saavu kuin vasta Unkariin, joka on kauden kolmas kisa.

Viime kaudella useaan otteeseen väläytellyt ja kaksi voittoa napannut Ferrarin monacolaiskuljettaja Charles Leclerc ei lähde uuteen sesonkiin kovinkaan luottavaisin mielin.

– Uskon, että tästä tulee erittäin vaikea kausi meille. Ei missään nimessä helppo, Leclerc totesi Itävallassa lehdistötilaisuudessa.

– Meillä on isoja kysymysmerkkejä. Toki, meidän pitää odotella lauantain aika-ajoihin, jotta olemme varmoja tarkasta tilanteesta. Olen kuitenkin 99-prosenttisen varma, että olemme pahemmissa vaikeuksissa kuin viime kaudella, Leclerc jatkoi.

Ferrari ei ole pystynyt hyödyntämää koronaviruksen aiheuttamaa pitkää taukoa, sillä F1-sarjan sääntöjen takia sen tehdas oli pitkään suljettuna.

– Otimme askeleen taaksepäin ja kävimme läpi sitä, että missä meidän ongelmamme ovat. Ensin pitää tietää, että mistä ne tulevat ja että missä olemme juuri nyt. Olemme yrittäneet rakentaa hieman erilaista reittiä Budapestiä varten, Leclerc sanoi kehitystyöhön liittyen.

Lue myös:

    Uusimmat