X Factor -tuomari esitteli sähäkän hiustyylinsä

Nuori X Factor USA -tuomari Demi Lovato piristi tyyliään uudistamalla hiusmalliaan. Nainen esitteli kampaamokäyntinsä tuloksia faneilleen Twitterissä.

Laulaja ja X Factor USA -tuomari Demi Lovato debytoi Subilla ensi tiistaina, kun kykykisan odotettu toinen kausi alkaa. Lovaton rinnalla artistin urasta haaveilevia tuomaroivat ohjelmassa Britney Spears, Simon Cowell ja L.A. Reid.

Lovato on itse tunnettu paitsi laulajanlahjoistaan, myös lukuisista tatuoinneistaan ja alati muuttuvista hiustyyleistään. Nainen on lyhyen uransa aikana ehtinyt testata jo muun muassa niin platinanvaaleita kutreja kuin punaisia ja pikimustia hiuksiakin.

Nyt Lovato päätti jälleen piristää ulkoista olemustaan uudella hiusmallilla, ja esitteli kampaamokäyntinsä tuloksia faneilleen Twitteriin jakamallaan kuvalla. Kännykällä ottamassaan kuvassa nainen poseeraa muikeana peilin edessä. Tällä kertaa tähti oli päätynyt leikkauttamaan itselleen sähäkän otsatukan.

Miten uusi tyyli pukee tähteä? Muistatko vielä nämä Demin hiustyylit vuosien takaa? Katso kuvagalleria tähden rohkeista tyyleistä: X Factor -tuomari esitteli sähäkän hiustyylinsä

X FACTOR USA Subilla uusin jaksoin alkaen 25.9.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat