Winnipeg-kapteeni kertoo Patrik Laineen luovan itselleen kovia paineita: "Yritämme muistuttaa häntä, että aina tulee vaikeita hetkiä"

Patrik Laine: Kyllä tässä vähän tyytyväinen voi olla 4:42

Winnipeg Jetsin kapteeni Blake Wheeler ei sanoja säästellyt, kun hän kehui joukkuetoveri Patrik Lainetta jääkiekon NHL:n Global Seriesin ensimmäisen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Kuvan videolla Patrik Laineen kommentteja ottelun jälkeen.

Wheeleriltä kysyttiin, onko hän huomannut Laineen kärsineen itseluottamuksen puutteesta, kun hän ei ollut viime aikoina onnistunut maalinteossa.

– Hän on todella itsekriittinen. Yritämme tehdä töitä auttaaksemme häntä sen suhteen ja nostaaksemme hänen itseluottamustaan korkeammalle, Wheeler sanoi.

– Se on myös tietyllä tapaa hyvä asia, sillä se on erinomainen piirre ihmisessä, kun voi katsoa itseään peiliin. Hän on ehkä joskus liian itsekriittinen, ja hänestä saattaa tuntua siltä, että hän pelaa paremmin kuin itse uskoo, Wheeler jatkoi. 

Winnipeg-kapteeni ylisti lehdistötilaisuudessa Lainetta, mutta muistutti myös, että uran aikana tulee aina heikompia hetkiä. 

– Sinä haluat pelata sellaisen pelaajan kanssa, joka välittää ja haluaa nousta huipulle. Hän on ehdottomasti yksi niistä pelaajista. Itseluottamus menee aina uran aikana vuoristorataa, ylös ja alas, Wheeler kertoi.

– Hän on tyypillisesti rehellinen siitä, kun hänellä on vaikeaa. Heikoimpien jaksojen jälkeen tulee aina hattutemppu tai kaksi. Hän on sen tyylinen poika. Yritämme muistuttaa häntä, että aina tulee vaikeita hetkiä. Tämä hattutemppu osoittaa sen, mihin hän pystyy, Wheeler päätti.

Laine iski Global Seriesin avausosassa kolme maalia Winnipegin voittaessa Floridan 4-2. Joukkueiden toinen kohtaaminen pelataan perjantai-iltana.

Lue myös:

    Uusimmat