Winnipeg-luotsi Paul Maurice ei ole sanonut sanaakaan Patrik Laineelle hattutempun jälkeen: "Älä sekoita kuuman pelaajan päätä"

Jets-luotsi Laineesta ja Barkovista: Molemmissa luontaista erinomaisuutta 6:50

Patrik Laine iski kolme maalia Winnipeg Jetsin voittaessa Florida Panthersin lukemin 4-2 jääkiekon NHL:n Global Seriesin ensimmäisessä kohtaamisessa Hartwall Areenalla, Helsingissä. Winnipegin päävalmentaja Paul Maurice kertoi toisen ottelun alla, kuinka hyvässä vireessä olevaa pelaajaa tulee kohdella.

Kuvan videolla Paul Mauricen kommentit Aleksander Barkovista ja Patrik Laineesta.

Mauricelta kysyttiin, onko hän keskustellut Laineen kanssa hattutempun jälkeen. 

– En ole sanonut sanaakaan hänelle. Älä sekoita kuuman pelaajan päätä. Jos maalivahti pelaa nollapelin, en puhu hänelle ollenkaan. Ei saa koskea hänen varusteisiin. Ainoastaan nyökkääminen pelaajelle on sopivaa siinä kohtaa, Maurice vastasi.

Winnipeg-päävalmentajalta kuulosteltiin myös hänen tunnelmaansa Laineen sensaatiomaisen hattutempun jälkeen.

– Puhuimme paljon tästä viikosta. Hän on nuori mies, ja tällainen tilanne luo valtavasti painetta. Kuitenkin vain hyvällä tavalla. Hän on käsitellyt painetta koko elämänsä ajan, Maurice kertoi.

– Kausi ei alkanut sillä tavalla, kuten hän olisi toivonut. Hän tiesi, että on palaamassa takaisin koti-Suomeen. Se luo tietynlaista ahdistusta. Olen todella iloinen hänen ja hänen perheen puolesta. Hän on hyvä ihminen, hän tahtoo joukkueensa voittavan. Se on painolasti, jonka uskon olevan hänen harteillaan. Tällaiset onnistumiset saa hänet rentoutumaan, Maurice päätti.

Winnipeg ja Florida kohtaavat toisensa toistamiseen perjantai-iltana.

Lue myös:

    Uusimmat