Windows95manin kalsarit jakavat mielipiteitä – Töllötuomarit: "Saako hän esiintyä noissa housuissa?"

Windows95manin kalsarit jakavat mielipiteitä – Töllötuomarit: ”Saako hän esiintyä noissa housuissa?” 5:09
Töllötuomarit ajautuvat hilpeään kalsarikeskusteluun

Windows95manin kalsarit jakavat Töllötuomareiden mielipiteet.

Windows95man voitti Uuden Musiikin Kilpailun kappaleella No Rules! ja edustaa Suomea Malmön Euroviisuissa toukokuussa. Windows95man oli raatien jälkeen pistelaskuissa viimeisenä, mutta yleisöäänten jälkeen nousi lopulta voittajaksi.

Töllötuomarit eli MTV:n toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula tapasivat Windows95manin UMK:n lehdistötilaisuudessa alkuvuodesta. Kaksikko puhui jo heti ensimmäisen kohtaamisen jälkeen, että artistista saattaa tulla ilmiö. No Rules! -kappale ei kuitenkaan sytyttänyt kaksikkoa aluksi, mutta UMK-finaalin jälkeen molemmat olivat myytyjä.

– Liveshow’lla oli tälläkin kertaa ihan järjetön merkitys. Voidaan siis sanoa suoraan, että show’lla tämä meni viisuihin, Utula sanoo.

Töllötuomarit hehkuttivat Windows95manin UMK-esitystä, mutta eräs pieni yksityiskohta jakoi mielipiteet. 

– Yksi asia kiinnitti huomion, no ne kalsarit. Aivan kamalat, siis ihan hirveät. Ymmärrän, mitä siinä oli haettu, Lintunen aloittaa.

– Me olemme nähneet Euroviisuissa vähän niukempia asusteita naisilla, mutta miehillä ei ehkä voi tämän niukempaa olla. Minusta oli aivan mahtava. Tykkäsin niistä kalsareista ihan sairaasti, Utula jatkaa.

Yksi puhutuimpia aiheita on koko UMK:n ajan ollut Windows95manin nimi ja logollinen paita, sillä Euroviisuissa ei saa mainostaa.

– Olisin ehkä ensimmäisenä ihmetellyt sitä, että saako Windows95man esiintyä noissa housuissa, eikä tuossa paidassa. Tästä on tullut kauhea logo-keskustelu, Utula kommentoi. 

Töllötuomarit ottavat yllä olevalla videolla kantaa logo-keskusteluun sekä pohtivat, kuinka UMK:ta pitäisi laajentaa tulevaisuudessa, koska siitä on noussut niin suuri ilmiö. 

Tällä viikolla Töllötuomareita puhuttaa UMK-finaali, uusi Koko Suomi Leipoo -ohjelman juontaja ja presidentinvaalit:

Töllötuomarit perkasivat UMK-finaalin – eniten keskustelua herättivät Windows95manin kalsarit 21:14

Lue myös:

    Uusimmat