Windows95man paljastaa, miten Euroviisujen virallinen sivusto reagoi heidän nimeensä: "Olemme varautuneet kaikkeen"

Kärsiikö lavashow, jos Windows95man joutuu luopumaan nimestään? Näin tuore viisuedustaja vastaa 9:43
Windows95man ja Henri Piispanen vierailivat Huomenta Suomessa maanantaiaamuna.

Uuden Musiikin Kilpailun voitti Windows95man. Teemu Keisteri ja Henri Piispanen vierailivat maanantaina Huomenta Suomessa. 

Lauantai-iltana 10. helmikuuta Ylellä nähtiin Uuden Musiikin Kilpailun finaali, jonka voitti Windows95man  No Rules! -kappaleellaan. 

Näin ollen hän edustaa Suomea tulevissa Euroviisuissa, jotka järjestetään toukokuussa Ruotsin Malmössä. 

Windows95man eli oikealta nimeltään Teemu Keisteri esiintyy yhdessä Henri Piispasen kanssa. Kaksikko vieraili maanantaina 12.2. Huomenta Suomessa. 

Windows95manin esiintymisasussa ja nimessä on yhteys Microsoftin ikoniseen Windows 95 -käyttöjärjestelmään. Euroviisuissa ei sallita tuotemerkkien markkinointia.

Huomenta Suomessa kaksikolta kysyttiinkin, onko heillä jonkinlainen suunnitelma sen varalle, jos Windows 95 -logo ja nimi kiellettään. 

– Me olemme varautuneet kaikkeen. Euroviisujen virallinen sivusto oli jo jakanut meidän kuvan ja nimen Instagramissa, joten ainakin tällä hetkellä he ovat suhtautuneet aika rennosti asiaan, Keisteri sanoo. 

Myös Euroviisujen virallinen sivusto oli tehnyt uutisen Windows95-miehen voitosta. 

Kaksikko kertoo, että he alkavat kuitenkin miettiä varasuunnitelmaa sen varalle, että logo ja nimi kielletäänkin. 

– Kyllä meillä alkaa tässä pohtiminen. Ensin yritämme toipua sokista ja alamme sitten miettiä niitä vaihtoehtoja, Keisteri sanoo. 

– Emme usko, että logon ja nimen vaihtuminen vaikuttaisi meidän lavashow'hun. Energia kyllä pysyisi. Lavashow'ta ei olla tehty logo edellä, Piispanen lisää. 

Lue myös:

    Uusimmat