Williams-tulokas tallin karusta tilanteesta: "Valo tunnelin päässä on vielä kaukana"

Williams-tallissa debyyttikauttaan formula ykkösissä kilpaileva George Russell vakuuttaa, ettei tallin surkea tilanne sarjan häntäpäässä syö hänen motivaatiotaan.

Russell ja hänen tallitoverinsa Robert Kubica ovat olleet kauden avauskisoissa auttamatta joukon hännillä. Russell kertoo Williamsin taisteluhengen elävän vaikeasta tilanteesta huolimatta silti vahvana.

– Ilmapiiri on oikeastaan niin vahva kuin se vain voi olla. Emme tietenkään ole tilanteestamme lähtöruudukon hännillä innoissamme, mutta meidän täytyy pysyä positiivisina ja välttää tekemästä mitään äärimmäisiä toimenpiteitä, Russell kertoi crash.netille.

– Tämä prosessi on otettava askel kerrallaan, jotta voimme rakentaa nousua vakaille perustuksille. Tunnelin päässä on valoa, mutta se on tällä hetkellä vielä kaukana, Russell jatkoi.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kiinan GP suorana 12.-14.4.
Pe: 1. harjoitukset klo 04.55,
2. harjoitukset klo 08.55
La: 3. harjoitukset klo 05.55, aika-ajot klo 08.55, ennakkotunnelmat klo 08.00
Su: Kiinan GP klo 09.10, ennakkotunnelmat klo 08.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Perinteikäs Williams romahti viime kaudella valmistajien sarjan viimeiselle sijalle. Russell vakuuttaa, ettei tallin surkea tilanne ole syönyt hänen motivaatiotaan.

– Minulta kysytään usein, miten löydän motivaatiota, mutta kuten olen sanonut jo aiemmin, niin maailmalla on tuhansia ja tuhansia kuljettajia, jotka haluaisivat olla mukana formula ykkösissä. Minä olen yksi heistä, Russell kiteytti.

Lue myös:

    Uusimmat