Tallipomo paljastaa: Ferrari saattaa joutua odottamaan helpotusta vielä viikkoja

Ferrarin tallipomo Mattia Binotto paljastaa, että italialaistallin uudessa päivityspaketissa saattaa mennä vielä viikkoja.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 16.55,
2. harjoitukset klo 20.55
La: 3. harjoitukset klo 17.55, aika-ajot klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ferrari ei ole kyennyt viime kisoissa haastamaan Mercedestä, vaan on jäänyt jopa yllättävän kauas pahimmasta kilpakumppanistaan. Myös Red Bull on viime kilpailuissa pystynyt Max Verstappenin johdolla jopa päihittämään Ferrarin.

Ferrari työskentelee tällä hetkellä aerodynamiikan kehityspaketin kanssa, mutta kehitystyö saattaa viedä vielä useita viikkoja. F1-kausi jatkuu ensi viikonloppuna Montrealissa, mistä karavaani siirtyy takaisin Eurooppaan. Binotto povaa juhannuksena ajettavasta Ranskan osakilpailusta vaikeaa Ferrarille.

– Mielestäni se ei ole rata, jolla tulemme olemaan vahvoja, mutta meillä on vielä aikaa parantaa. Koko auton kehittäminen tulee viemään aikaa, siitä ei ole epäilystäkään. Uuden aerodynaamisen konseptin määrittäminenkin voi viedä muutamia viikkoja, Binotto toteaa Racefans.netin mukaan.

Mercedes on kasvattanut johtonsa valmistajien MM-taulukossa jo 122 pisteeseen. Vaikka Ferrari joutuu vielä odottamaan suuria päivityspakettejaan, on italialaistallin kuitenkin tehtävä jatkuvasti kovasti töitä, jotta he pystyisivät nykyiselläkin autolla haastamaan paremmin Mercedeksen.

– Sillä aikaa meidän on optimoitava nykyinen pakettimme, ja siinä meillä on vielä varaa tehdä niin. Olemme olleet alkukaudella joissain kisoissa myös vahvoja. Voimme olla vahvoja myös nykyisellä paketillamme, jos kehitämme sitä. Taistelemme päivä päivältä ja kisa kisalta, Binotto jatkaa. 

Kaikki F1-viikonloput suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi

Lue myös:

    Uusimmat