Daniel Ricciardo uskoo Renaultin kurssin kääntyvän: "Voit laittaa sen paperille"

Formula ykkösissä kilpailevan Renault-tallin kuljettaja Daniel Ricciardo vakuuttaa olevansa edelleen tyytyväinen päätökseensä lähteä Red Bullilta ranskalaistallin leipiin.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 16.55,
2. harjoitukset klo 20.55
La: 3. harjoitukset klo 17.55, aika-ajot klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

Ricciardon yllätysloikka Renault’lle oli viime kauden suuria siirtouutisia. Aussikuski ei kadu päätöstään tarttua ranskalaistallin tarjoukseen.

– Oui! Olen iloinen siitä, että olen muuttunut. Tarvitsin sitä. Minun täytyi kehittyä ja kohdata uusia haasteita. Vuodet Red Bullilla olivat fantastisia, mutta oli aika muuttua, Ricciardo kertoi ranskalaiselle L’Equipe-sanomalehdelle.

Alkukauden kisoissa Renault’n tulokset ovat jääneet kauas toivotusta. Talli on kuuden osakilpailun jälkeen vasta valmistajien sarjan kahdeksas. Ricciardo korostaa kärsivällisyyden merkitystä.

– Tulosten puolesta en ole siellä missä haluaisin olla, mutta tallin ilmapiiri ja energia ovat loistavalla tasolla. Minun täytyy vain oppia olemaan kärsivällinen. F1 on monimutkaista tiedettä, joka vaatii aikaa. Minulla on sopimus vuoteen 2020 asti.

– Tulokset ovat tällä hetkellä pieni pettymys, mutta olemme edelleen rakennusvaiheessa. Luotan siihen, että tuloksia alkaa tulla ennen kauden päättymistä. Voit laittaa sen paperille, Ricciardo alleviivasi.

Lue myös:

    Uusimmat