Williams-pomo toiveikkaana: Tulokaskuski voi sähköistää koko tallin

Williams-tallin tulokaskuljettaja George Russell voi toimia ensi kaudella koko tallin dynamona sen etsiessä uutta nousua, toivoo apulaistallipäällikkö Claire Williams.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – USA:n GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 17.55 ja 21.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 20.55, aika-ajo klo 23.55
Sunnuntai: USA:n GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Vaikeita aikoja läpikäyvä Williams on valahtanut tällä kaudella formulasarjan valmistajien hännänhuipuksi. Perinteikäs brittitalli on saanut haalittua kauden aikana kasaan vain seitsemän mestaruuspistettä.

Claire Williams toivoo ensi kaudella debyyttinsä tallissa tekevän George Russellin auttavan sen taas vaikeiden vuosien jälkeen uuteen nousuun. Tallin tämän kauden kuljettajista Lance Strollista ja Sergei Sirotkinista poiketen britti ei kuitenkaan tuo mukanaan Williamsille tuntuvaa sponsoripottia.

- Tämä ei vaikuta meidän kilpailubudjettiimme. Päätös tehtiin puhtaasti sen lahjakkuuden perusteella, mitä tiedämme Georgella olevan. Talli tarvitsee tätä, ja tämä on myös selkeä viesti aikomuksistamme, Williams kertoi Sky Sportsille.

- Tarvitsemme jonkun, jonka ympärille voimme rakentaa tämän tallin. Tarvitsemme tallin sähköistävän voiman, jollainen George meille on. Halusimme kuljettajan, joka on meillä useamman vuoden ja jonka taakse talli voi rakentua. Tämä oli merkittävä tekijä päätöksessämme, Williams jatkoi.

Russell on myös ensimmäinen Williamsin brittikuljettaja sitten Jenson Buttonin debyytin kaudella 2000.

- On todella innostavaa tuoda jälleen uusi kyky Williamsille. Olemme tallina tästä tunnettuja, ja George on ensimmäinen brittikuljettamme sitten Jensonin. Hänestä odotetaan tulevaisuudessa lajiimme uutta supertähteä, Williams kiteytti.

Lue myös:

    Uusimmat