Kovaa vääntöä kulisseissa: Red Bull yrittää vapauttaa kuskia sopimuksesta

Alexander Albonista on tullut suosikki Daniil Kvjatin tallikaveriksi Toro Rossolle ensi F1-kaudeksi. Toro Rosson omistava Red Bull yrittää nyt vapauttaa Albonia Nissanilta, jonka kanssa thaimaalaiskuskilla on voimassa oleva sopimus Formula E -kaudesta 2018–19, kertoo Motorsport.com.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – USA:n GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 17.55 ja 21.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 20.55, aika-ajo klo 23.55
Sunnuntai: USA:n GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Red Bullin moottoriurheilujohtaja Helmut Marko neuvottelee Motorsport.comin tietojen mukaan Nissanin kanssa Albonin vapauttamisesta. Tulevina päivinä on määrä selvitä, millaiseen lopputulokseen neuvotteluissa tullaan.

Albonille oli kaavailtu Nissan-testejä Valenciassa tällä viikolla Sebastien Buemin kanssa, mutta Albon ei ilmestynyt radalle tiistaina.

Red Bull tuki aiemmin Albonia karting- ja Formula Renault -vuosina, mutta hänet pudotettiin yhtiön ohjelmasta pois vuonna 2012. GP3-sarjassa toiseksi Charles Leclercin jälkeen vuonna 2016 sijoittunut thaimaalainen on kuitenkin sittemmin herättänyt jälleen Markon kiinnostuksen.

Albon korvaisi Toro Rossolla uusiseelantilaiskuski Brendon Hartleyn, jonka ajosuoritukset ovat jääneet vaisuiksi. Toro Rosson toinen tämän kauden kuski Pierre Gasly siirtyy emotalli Red Bulliin.

Lue myös:

    Uusimmat