Will Smith turvautui huumaaviin aineisiin toipuakseen välirikosta vaimonsa kanssa – "Kelluin syvällä ulkoavaruudessa"

Will Smith kertoo parisuhteestaan Jada Pinkett Smithin kanssa 1:32
Will Smith kertoo avioliitostaan Jada Pinkett Smithin kanssa.

Will Smith haki apua avioliittoonsa psykoaktiivista aineista.

Näyttelijä ja artisti Will Smith avautuu tuoreissa muistelmissaan (Will) vuoden 2011 välirikostaan vaimonsa näyttelijä Jada Pinkett Smithin kanssa.

Pariskunta meni naimisiin vuonna 1997 mutta ajautui riitoihin Pinkett Smithin syytettyä Smithiä "täydellisen aviomiehen esittämisestä". Pinkett Smith oli muun muassa todennut, että Smithin käytös oli "inhottavinta egon esittelyä, jota hän oli elämänsä aikana nähnyt".

Riita johti lopulta Smithin ilmoitukseen, jonka mukaan hän olisi "eläköitynyt" yrityksestä tehdä vaimonsa onnelliseksi. Pariskunta sopi ottavansa aikalisän avioliitossaan, muttei halunnut kuitenkaan lopullisesti erota.

Tällä hetkellä pettämiskohujen vuoksi tapetilla oleva pariskunta vaikuttaa kuitenkin sopineen välinsä.

Psykoaktiivisilla keitoksilla mielenrauhaa

Smith avautuu tuoreissa muistelmissaan rehellisesti huumeiden ja tantraseksin asiantuntijaan puoleen turvautumisesta vaimonsa kanssa sattuneen välirikon jälkeen.

The New York Postin mukaan 53-vuotias näyttelijä kuvailee vierailleensa shamaanin luona, joka antoi tälle psykoaktiivisia yhdisteitä sisältävää teetä ja johdatti Smithin teen aiheuttamien näkyjen läpi.

– Kelluin syvällä ulkoavaruudessa. Olin triljoonien valovuosien päässä maasta, Smith kirjoittaa.

Näkyjensä aikana hän aisti "näkymättömän naisen" takanaan, jota hän alkoi kutsua "äidiksi". Näyt myös auttoivat Smithiä ymmärtämään, että hän ei tarvitse listaykkösiä elokuvien tai musiikin saralla voidakseen tuntea itsensä hyvinvoivaksi.

– Jos olen näin kaunis, en tarvitse Jadan tai kenenkään muun vahvistusta itsestäni.

Smith kertoo kirjassaan juoneensa psykoaktiivista teetä yhteensä 13 kertaa, joista kahdeksalla kerralla hän aisti näyissään "äidin".

Smith haaveilee haaremista

Smith on kertonut väliaikaisen eron vaimonsa kanssa syntyneen sen jälkeen, kun Smith järjesti vaimolleen 40-vuotisjuhlat.

Mies on sanonut vierailleensa välirikon jälkeen Trinidadissa tapaamassa tantrisen seksuaalisuuden asiantuntija Michaela Boehmia.

Boehm oli kysynyt Smithiltä, mikä tekisi tämän onnelliseksi, Smith oli selittäny, että hän on haaveillut omasta haaremistaan.

Vaikka Smith olikin aluksi ujostellut ajatuksen syvempää tutkimista, hän oli lopulta listannut 25 naista, joihin lukeutui muun muassa näyttelijä Halle Berry sekä ballerina Misty Copeland.

Smithin avioliiton onkin huhuttu olevan kaikista avioliiton ulkopuolisista suhteista päätellen avoin suhde.

Lue myös:

    Uusimmat