Jada Pinkett Smith ja Will Smith ovat olleet naimisissa yli 20 vuotta – tähtiparin häät eivät kuitenkaan olleet vuosisadan romanttisimmat: "Itkin kävellessäni alttaria pitkin"

Jada Pinkett Smith ei suhtautunut kevyesti naimisiin menoon Will Smithin kanssa.

Yhdysvaltalaisnäyttelijäpariskunta Will Smith ja Jada Pinkett Smith ovat olleet avioliittonsa kanssa runsaasti otsikoissa siitä lähtien, kun ilmi tuli Pinkett Smithin avioliiton ulkopuolinen suhde räppäri August Alsinan kanssa, joka tapahtui vuosia sitten. Pariskunta vaikuttaa kuitenkin päässeen nyt yli kohusta ja on jatkanut onnelliselta vaikuttavaa yhteiseloaan normaalisti.

Pari on ollut naimisissa vuodesta 1997 lähtien, eli jo 23 vuoden ajan. Ennen kuin Smith ja Pinkett Smith löysivät toisensa, oli Will Smith naimisissa noin kolme vuotta Sheree Fletcherin kanssa. Ex-avioparilla on yksi yhteinen lapsi, Trey Smith.

Will Smith ja Jada Pinkett Smith tapasivat toisensa Bel-Airin prinssi -ohjelman kuvauksissa vuonna 1994. Erottuaan Fletcherin kanssa Smith alkoi tapailla Pinkett Smithiä, ja pari meni naimisiin vuonna 1997. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, Jaden ja Willow Smith

Vaikka pariskunta tuntui olevan kuin luodut toisilleen, ei Pinkett Smith ollut ajatellut itseään ihmisenä, joka menisi naimisiin. Pinkett Smith paljastikin aikoinaan Facebook-ohjelmassaan Red Table Talk ottaneensa uutisen ensimmäisestä raskaudestaan melko raskaasti. Pinkett Smithin mukaan hän itki koko illan saatuaan tietää raskaudesta, sillä hän ei halunnut mennä naimisiin. 

– Aloimme seurustelemaan ja tulin raskaaksi kahden vuoden päästä siitä. 

Tilanne ei helpottanut Pinkett Smithin mukaan vielä kaksikon hääpäivänäkään. Pinkett Smithin mukaan häät pidettiin ainoastaan hänen äitinsä painostuksen takia. 

– Olin niin poissa tolaltani siitä, että minulla piti olla häät. Itkin kävellessäni alttaria pitkin mennessäni naimisiin. 

Pinkett Smith joutui keskelle pettämiskohua, kun räppäri August Alsina, 27, väitti kesällä olleensa suhteessa Pinkett Smithin kanssa. Alsina väitti myös, että Pinkett Smithin aviomies, näyttelijä Will Smith, 51, olisi antanut suhteelle suostumuksensa. Pinkett Smith kuitenkin tähdensi myönnettyään suhteen  Red Table Talk -ohjelmassa, että hänen ja Will Smithin liitto oli suhteen aikaan pahassa kriisissä ja pari oli muuttanut hetkeksi erilleen pohtiakseen tulevaisuutta tahoillaan.

Lähde: CheatSheet

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja