Will Smith jätti pettämiskohun taakseen – vei suhteensa nuoreen räppäriin tunnustaneen Jada-vaimon luksuslomalle Bahamalle

Will Smith ja vaimo Jada Pinkett Smith suuntasivat luksuslomalle puituaan julkisesti kohua, joka velloi Pinkett Smithin ja räppäri August Alsinan ympärillä.

Näyttelijä Jada Pinkett Smith, 48, joutui hiljattain keskelle pettämiskohua, kun räppäri August Alsina, 27, väitti olleensa suhteessa Pinkett Smithin kanssa. 

Alsina väitti myös, että Pinkett Smithin aviomies, näyttelijä Will Smith, 51, olisi antanut suhteelle suostumuksensa. Pinkett Smith kuitenkin tähdensi myönnettyään suhteen  Red Table Talk -ohjelmassa, että hänen ja Will Smithin liitto oli suhteen aikaan pahassa kriisissä ja pari oli muuttanut hetkeksi erilleen pohtiakseen tulevaisuutta tahoillaan.

Väliaikaisen eron aikana Pinkett Smith ja Alsina lähentyivät. 

– Näin ollen, ajan kuluessa, ajauduin erilaiseen kommellukseen Augustin kanssa, Pinkett Smith kertoi. 

Pitkään yhdessä olleen parin ongelmat vaikuttavat olevan takana päin, sillä muun muassa Mirrorin ja Page Sixin mukaan Smith hemmottelee vaimoaan luksuslomalla Bahamallla.

Lehtitietojen mukaan pariskunta lomailee 19-vuotiaan Willow-tyttärensä kanssa Albanyssa osittain entisen golf-tähden Tiger Woodsin omistamassa hotellissa, jossa yksi yö maksaa yli 3 000 dollaria.

Hulppeaan hotelliin kuuluu muun muassa 18-reikäinen golfkenttä, jossa ovat pelanneet niin Woods kuin poptähti Justin Timberlakekin.

Will Smith ja Jada Pinkett Smith ovat olleet naimisissa vuodesta 1997. Pari tapasi Bel-Airin prinssi -komediasarjan kuvauksissa ja heillä on kaksi lasta.

Pinkett Smith puhui jo viime kesänä avoimesti siitä, että pariskunnalla on ollut vaikeat aikansa. Silloin hän kuitenkin kiisti, että suhteessa olisi ollut pettämistä.

– Minulta on kysytty usein, onko meidän liitossamme ollut pettämistä. Ei ole, mutta toisenlaista sydämen uskottomuutta on ollut, Pinkett Smith sanoi tuolloin.

Myös aviomies Will Smith on myöntänyt, että pari on käynyt läpi avioliittoon ja luottamukseen liittyviä ongelmia.

– Erosimme, mutta palasimme yhteen. Meidän piti aloittaa täysin puhtaalta pöydältä ja luoda ihan uudet säännöt, mies kertoi vuonna 2018 antamassaan haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja