WhatsAppiin tulossa toivottu toiminto

WhatsAppin 10 näppärää ominaisuutta –  tiesitkö nämä? 2:29
Käytätkö WhatsAppia? Tällä videolla esitellään kymmenen todella näppärää ominaisuutta, joista et ole välttämättä kuullutkaan!

Facebookin omistama viestisovellus WhatsApp on antamassa käyttäjille laajemmat mahdollisuudet rukata sovelluksen yksityisyysasetuksia ja piilottaa joitain tietoja valituilta käyttäjiltä.

WhatsAppin kehitykseen, betaversioihin sekä laajempaankin sielunelämään perehtynyt WABetaInfo kertoo toivotun toiminnon raivaavan vihdoin tietään suosittuun viestisovellukseen.

Sivuston mukaan WhatsApp on mahdollistamassa yksityisasetusten nykyistä tarkemman räätälöinnin. Asia käy ilmi sovelluksen betaversiosta.

Tällä hetkellä WhatsApp antaa käyttäjän säätää viimeksi paikalla -tiedon, profiilikuvan sekä tietoja minusta -kentän näkyvyyttä kolmella asetuksella. Käyttäjä voi sallia mainittujen tietojen näkymisen joko kaikille, pelkille omille yhteystiedoille tai piilottaa ne kaikilta.

Nyt loppuu se stalkkaaminen – ei välttämättä kaikilta, mutta ainakin valituilta

Suunnitteilla on nyt kuitenkin neljäs vaihtoehto, joka sallisi näiden asetusten piilottamisen vain valituilta henkilöiltä.

Jos käyttäjä ei tällä hetkellä halua, että hänen yhteystiedoissaan oleva henkilö näkee, milloin käyttäjä on ollut viimeksi paikalla WhatsAppissa, ei tietoa voi piilottaa muuten kuin piilottamalla sen kerralla kaikilta. Työn alla oleva toiminto mahdollistaisi tämän tiedon piilottamisen valituilta kontakteilta.

Käyttäjä voi samaan tapaan rajata myös profiilikuvansa sekä tietoja minusta -tekstin näkyvyyttä. Toiminto on kaksisuuntainen, eli mikäli käyttäjä ei halua paljastaa esimerkiksi paikalla viimeksi -tietoa tietylle käyttäjälle, ei hän näe vastaavaa tietoa tästä käyttäjästä itsekään.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin toiminto tuodaan suuren yleisön tarjolle.

Lähde: WABetaInfo

Lue myös:

    Uusimmat