WhatsApp päivittyy: YouTube-videoiden katselu onnistuu uudella tavalla

WhatsApp saa uuden ominaisuuden sen Applen iOS-käyttöjärjestelmän uudessa versiossa.

Jatkossa WhatsAppissa voi katsella keskusteluissa jaettuja YouTube-videoita suoraan WhatsAppin sisällä. Video avautuu ensin keskustelun päälle pienikokoisempana ja on laajennettavissa myös koko ruudulle. Video pysyy aktiivisena keskustelua selatessa, mutta vielä toistaiseksi toiston jatkuminen vaatii pysymisen sen sisältävässä keskustelussa. Tähän on kuitenkin ilmeisesti tulossa muutosta jatkossa, jolloin videon katselua olisi mahdollista jatkaa siirryttäessä muihin keskusteluihin tai valikoihin WhatsAppissa.

Uusi YouTuben toimintatapa tulee käyttöön laajasti versiossa 2.18.11, ominaisuudesta kertovan WABetaInfon mukaan mahdollisesti myös jo aiemmassa 2.18.10:ssä. WhatsApp on testannut uutta ominaisuutta jo jonkin aikaa, ja tuo sen nyt laajemmin saataville.

Valitettavasti toistaiseksi ominaisuuden tulosta WhatsAppin Android- tai Windows-puhelinversioihin ei ole viitteitä, toteaa WABetaInfo.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.