Wayne Rooneyltä raju paljastus EM-kisojen kulissien takaa – laittoi paikat remonttikuntoon: "Paskat tästä"

Englannin jalkapalloikoni Wayne Rooney paljasti The Timesin kolumnissa, että menetti hermonsa pahemman kerran vuoden 2016 EM-kisoissa. Rooney oli laittanut dopingtestaushuoneen palasiksi ja hajoittanut television.

Englannin turnaus päättyi tuolloin katasrofiin, kun se putosi Islannille neljännesvälierissä. Kapteenina toiminut Rooney oli menettänyt hermonsa aiemmin lohkovaiheen toisessa ottelussa, jossa Englanti voitti Walesin viime hetken osumalla. Raivostumisen taustalla oli Rooneyn sanojen mukaan jatkuva häneen kohdistunut dopingtestaus.

– Olin raivoissani. He sanoivat, että pelaajat valitaan sattumanvaraisesti, mutta jostain syystä se oli aina minä, Rooney kirjoitti kolumnissa.

– Olin niin ärsyyntynyt Wales-ottelun jälkeen, että laitoin testaushuoneen palasiksi. Yksi Walesin pojista, Aaron Ramsey luulisin, oli siellä. Totesin vain, että paskat tästä ja saman tien lähti televisio. Kaikki. Laitoin kaiken hajalle. Sain siitä laskun ja toisen varoituksen Uefalta, Rooney kertoi.

Rooney tulee toimimaan tulevissa EM-kisoissa BBC:n asiantuntijana. Englanti pelaa Saksassa järjestettävissä kisoissa samassa lohkossa Serbian, Slovenian ja Tanskan kanssa. Ensimmäinen ottelu on sunnuntaina, jolloin vastassa on Serbia.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat