Walt Disney World uudisti ikonisen porttinsa – tämä havainnekuva suututti fanit: "Pilaatte Disneyn"

Milja on työkseen juhlien prinsessa 4:05
Taianomainen työ! Milja on työkseen juhlien prinsessa.

Walt Disney Worldin päätös uudistaa puiston portti modernimmaksi on saanut tyrmäyksen Disney-faneilta.

Aiemmin nettikansa järkyttyi, kun Walt Disney World päätti maalata Tuhkimon linnan uudelleen. Nyt on aika uuden järkytyksen, sillä taianomainen lomakohde aikoo uusia myös porttinsa, kertoo Insider. Floridalaispuisto kertoi uudistussuunnitelmista huvipuistoblogissa.

Portin väri vaihtuu, jopa slogan muuttuu

Aiemmassa portissa puiston nimi on lukenut punaisin kirjaimin keltaista taustaa vasten. Niiden alla on roikkunut sininen "nauha", jossa on puiston slogan. Portin pylväät ovat olleet tiilen väriset.

Havainnekuva kertoo, että pian portti muuttuu sinisen ja kullan sävyseksi. Puiston nimi tulee valkealla, ja slogan saa taustalleen kultaisen nauhan.

Slogan "Where Dreams Come True", suom. "paikka, jossa unelmat toteutuvat", muuttuu muotoon "The Most Magical Place on Earth", suom. "taianomaisin paikka maan päällä". Jo aiemminkin kansaa sisäänkäynnillä tervehtineet Mikki ja Minni löytyvät myös uudesta versiosta, mutta vanhan portin päällä seissyt linna on kadonnut.

"Pilaatte Disneyn"

Lienee vähemmän yllättävää, että nostalgisen retroportin muutos ei miellyttänyt kaikkia. Vaikka osa käyttäjistä julisti rakastavansa uutta porttia, vanhaan kiintyneet olivat täysin eri linjoilla. Erityisesti monia on kismittänyt linnan katoaminen; myös väripaletti koetaan rumaksi.

Uuden portin havainnekuva keräsi huomiota myös Twitterissä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Eiiii, pitäkää alkuperäinen, Hannah Brooks anelee Instagramissa.

Voi hitsi, pidin vanhasta, Carlie Hizer voivottelee.

Pilaatte Disneyn, Kellianne York suomii.

Voi ei! Kuten klassikkoelokuvat, joita ei pitäisi koskaan tehdä uudelleen, sisäänkäynnin pitäisi pysyä alkuperäisen värisenä, sellaisena kuin se on aina ollut, Heidi O kirjoittaa.

Vau, tämän täytyy olla laimein, tylsin uudistus koskaan! Hyväksyivätkö tämän vain kirjanpitäjät ja lakimiehet, ei kukaan muu? nimimerkki roney701 ihmettelee.

Moni on myös pitänyt irvokkaana sitä, että porttien remontointiin löytyy rahaa, sillä koronapaineesta kärsinyt Disney irtisanoi aiemmin 28 000 ihmistä huvipuistoistaan Yhdysvalloissa.

Lue myös:

    Uusimmat