Vuotokuvat: BMW lipsautti verkkosivuilleen uutuuden, jota ei olisi pitänyt vielä nähdä

Saksan BMW:n verkkosivuilla oli hetken aikaa näkyvissä tulevan sporttimaasturin kuvat ja tekniset tiedot. Tarkkaavainen lukija kerkesi ottaa tulevan mallin tiedot talteen.

BMW:n omilla nettisivuilla kerkesi olla hetken aikaa viralliset kuvat tulevasta X4 M40i -mallista. Tiedot otettiin sivuilta nopeasti pois, mutta se oli jo myöhäistä. BimmeToday.de-sivuston lukija oli kerennyt taltioida tiedot näyttökuvilla.

Kuvissa auton värinä on vain M-mallien valikoimasta löytyvä Long Beach Blue. Erittäin mielenkiitoisena yksityiskohta yhdessä esitteen kuvassa oli näkyvissä tekniset tiedot. Uuden BMW X4 M40i:n pellin alta löytyy ahdettu kuutoskone, joka tuottaa 360 hevosvoimaa ja 465 Nm vääntöä. Auto on nelivetoinen, spurtti sataseen kestää 4,9 sekuntia ja huippunopeus on rajoitettu lukemaan 250 km/h.

Ulkoisesti auton tunnistaa muusta mallistosta aggressiivisemmasta M Performance -korisarjasta. Malli on matalampi, alta löytyy uudet 20-tuumaiset vanteet ja ulkoisissa yksityiskohdissa käytetään M-Sportin harmaata väriä. Sisältä löytyvät luonnollisesti urheiluistuimet ja tutut M-yksityiskohdat. Näiden lisäksi uudelleen muotoiltu M-ohjauspyörä julkaistaan ensimmäisen kerran X4 M40i:n myötä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja