Mainos

Vuosi sitten Atlantille kadonneista 14-vuotiaista tihkuu uutta tietoa – sabotaasin uhreja?

14-vuotiaat Perry Cohen ja Austin Stephanos katosivat viime kesänä kalastusretkellä. Nyt heidän aluksensa on löydetty ja katoamisesta paljastuu uusia yksityiskohtia: venettä oli saatettu sabotoida.

Amerikkalaisnuoret Perry Cohen ja Austin Stephanos lähtivät vesille Floridassa viime heinäkuussa eikä heitä ole nähty sen jälkeen.

Aiemmin monet uskoivat, että katoamisen syynä olisi pojat yllättänyt myrsky. Poikien viime kuussa löytyneessä veneessä on kuitenkin viitteitä siihen, että katoamiseen liittyisi tuhotyö, kertoo Inquisitr.

Cohenin perheen asianajaja Guy Rubin kiinnittää julkaisun mukaan huomiota siihen, että veneen kytkin ja virta-avain olivat off-asennossa. Myrskyn aikana kytkimen asentoa on Rubinin mukaan lähes mahdotonta vaihtaa, mikä hänestä kertoo siitä, että se on rikottu tarkoituksella.

– Jos kyse olisi ollut myrskystä, kytkin ja avain eivät olisi olleet noissa asennoissa, Rubin toteaa.

Norjalainen rahtilaiva löysi Austin Stephanokselle kuuluneen veneen viime kuussa. Se kellui 160 kilometrin päässä Bermudan rannasta.

Rannikkovartiosto löysi poikien veneen ensimmäistä kertaa päiviä katoamisen jälkeen, mutta sitä ei ollut ankkuroitu kunnolla, joten se katosi uudelleen ennen kuin sen tutkinta ehdittiin aloittaa.

Traaginen viimeinen viesti

Hämmästystä on herättänyt kytkimen asennon lisäksi se, että vene on melko vahingoittumaton samoin kuin Austin Stephanoksen puhelin, joka löytyi veneestä.

Perry Cohen oli lähettänyt puhelimesta viestejä äidilleen ennen katoamistaan, sillä hänen oma puhelimensa ei toiminut. Viesteissään hän kertoi viesteissä, että hänen tabletissaan ei ole akkua jäljellä, mutta hän on yhteydessä ja rakastaa äitiään.

Äiti oli viestittänyt kaipaavansa poikaansa ja toivoneensa, että poika olisi tullut kotiin yöksi, koska heidän oli tarkoitus lähteä seuraavana päivänä New Yorkiin. Perryn viimeiseksi viestiksi jäi kesken jäänyt vastaus.

– Mutta luulin, että nukkuisin...

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.