1-vuotiasta Annaa ja 6-vuotiasta Oliviaa on etsitty Teneriffalla jo kuukausi – Äiti purkaa tuskaansa kirjeessä: "Haluan kadota, minulla ei ole enää voimia"

Teneriffan saarella Espanjassa etsitään kuumeisesti kadonneita 6-vuotiasta Annaa ja 1-vuotiasta Oliviaa. Tytöt katosivat, kun isä jätti palauttamatta lapset äidilleen kuukausi sitten.

Lasten äiti Beatriz Zimmermann on kirjoittanut avoimen kirjeen tuntemuksistaan.

Kirjeestä kertoo espanjalaismedia El Pais 

– En voi kuvailla tätä sanoin. Haluan myös kadota. Minulla ei ole enää voimia, tämä on kuin kidustusta, hän kirjoittaa.

– Se sattuu eniten, etten tiedä miten he voivat, en voi puhua heille. Enkä tiedä, milloin näen heidät uudelleen.

Epätoivon keskellä äiti valaa kuitenkin toivoa tyttöjen löytymisestä. Hän kehottaa muita ihmisiä ympäri maailman jakamaan kuvia lapsistaan. 

– Emme voi antaa periksi. Tytöt tarvitsevat minua ja minä heitä.

Viranomaiset ovat ottamassa etsinnöissä avuksi merentutkimuksessa käytettävän aluksen. Aluksessa on kaikuluotain, jonka avulla voidaan ottaa tarkkoja kuvia meren pohjasta, kertoo spainnews-sivusto. Etsintöjä tehdään alueella, jossa lasten isän omistama vene löydettin ajelehtimassa.

Isä vei tytöt ja häipyi veneellä

Tytöt katosivat tiistaina 27. huhtikuuta sen jälkeen, kun isä Tomás haki pienemmän tyttärensä Beatriz-äidin luota ja vanhemman tyttärensä koulusta.

Myöhemmin samana iltana isä sanoi puhelimessa, ettei hän aikonut palauttaa lapsia äidille. Isä kuitenkin vakuutti pitävänsä tytöistä hyvää huolta, eikä äidin tarvitsisi hänen mukaansa huolestua. Yöllä käytiin vielä yksi puhelinkeskustelu, jossa Tomás sanoi aikovansa viedä tytöt kauas ja varoitti, ettei äiti näkisi heitä enää koskaan.

Illalla hänen nähtiin lastaavan veneeseen matkatavaroita. Puolenyön jälkeen Tomás nosti ankkurin ja lähti satamasta viimeisen kerran. 

Kaksi päivää katoamisen jälkeen merestä löytyi lasten turvaistuin, jonka on vahvistettu kuuluvan Annalle. Lisäksi on paljastunut, että veneestä on irronnut ankkuri.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja