Mainos

Selviääkö kadonneiden pikkupoikien kohtalo viimein? Vuokratalon pihavajasta löytyi kolmen lapsen jäänteet

Kolme pientä poikaa katosi seitsemän vuotta sitten. Viisi-, seitsemän- ja yhdeksänvuotiaat pojat olivat isänsä luona, mutta isä ei koskaan palauttanut heitä äidilleen.

Isä John Skelton sanoi aluksi poikien olevan ystäviensä luona, mutta muutti myöhemmin kertomustaan ja sanoi antaneensa pojat järjestölle, joka suojelisi heitä äidiltään. Isä tuomittiin vuonna 2011 vankilaan 10-15 vuodeksi vapaudenriistosta ja kidnappauksesta. 

Äidin toivo poikien kohtalon selviämiseksi on herännyt, kun Montanan viranomaiset kertoivat löytäneensä kolmen lapsen luut laatikosta erään pihan vajasta läheltä vuokrataloja. Löytö tehtiin, kun vuokratalossa ollut vuokralainen muutti pois ja taloa sekä sen pihapiiriä siivottiin.

– Toivottavasti saisimme vastauksia pian, äiti Tanya Zuver sanoo Daily Mailin haastattelussa.

Viranomaiset varoittavat turhista toiveista, sillä mikään muu kuin ikä ei vielä yhdistä löytöä kadonneisiin veljeksiin.

Asiantuntijoiden mukaan nyt löytyneet jäänteet kuuluvat kolmelle lapselle, jotka ovat olleet kuollessaan iältään 2-4-, 5-8- ja 9-10 -vuotiaita.

Isän kotona oli täysi kaaos

Äidillä oli poikien täysi huoltajuus, mutta hän oli vienyt heidät vuonna 2010 viettämään kiitospäivää isänsä luokse. Isä ei palauttanut poikia seuraavana päivänä, jolloin äiti soitti poliisit. Alkoi massiivinen etsintä, mutta pojista ei ole tähän päivään mennessä löytynyt jälkeäkään.

Kun äiti soitti Skeltonille kiitospäivän jälkeen, isä kertoi antaneensa pojat ystävälleen Joann Taylorille ja olevansa parhaillaan kotona. Lopulta isä murtui ja myönsi olevansa parhaillaan sairaalassa ja yrittäneensä itsemurhaa.

Poliisit menivät John Skeltonin asunnolle, jossa vallitsi täysi kaaos: tiskaamattomia astioita, leikattuja mattoja ja rikkinäisiä huonekaluja. Skelton pidätettiin kidnappauksesta ja vapaudenriistosta, mutta pojista ei näkynyt jälkeäkään.

Poliisit tutkivat Joann Taylor -nimistä naista, mutta selvisi, ettei sellaista ole olemassakaan. Isä vaihtoi tarinaa ja kertoi antaneensa pojat United Foster Outreach and Underground Sanctuaries -nimiselle järjestölle. Mutta sellaistakaan ei ole olemassa.

Lähteet: Daily Mail, CBS News, Crime Watch, ABC News 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.