Vuokraemäntä paljasti törkyisen totuuden kiinalaisen sometähden elämästä – kaukana glamourista!

Sosiaalisen median vaikuttajan kaksoiselämä on tullut julki tämän vuokraemännän avustuksella. Vuokraemäntä paljasti Internetissä kuinka glamourin täyteisten somekuvien takaa löytyy saastainen, heitteille jätetty asunto. 

Vuokraemännän kuvaamasta videosta tuli viraalihitti, uutisoi BBC News. Videolla on kiinalaisen bloggaajan Lisa Lin asunto, joka on täynnä roskia, homeisia ruokia ja koiran ulostetta. Lisa Lin blogilla on 1,1 miljoonaa seuraajaa.

Videon jälkeen Lisa Li on pyytänyt julkisesti anteeksi.

Totuus kulissien takana

BBC Newsin mukaan Lisa on tunnettu Kiinassa ”online-julkkiksena”. Hänellä on blogi suositussa mikroblogipalvelussa Sina Weibossa.

Lisan sivut ovat täynnä upeita kuvia matkoilta, juhlista ja hienoista ravintoloista. Mutta vuokranantajan videon jälkeen hänestä on tullut tunnettu ihan eri syystä.

Media on nimennyt vuokraemännän rouva Cheniksi. Vuokraemännän mukaan Lisa Li vältteli Chenin lukemattomia puhelinsoittoja, ja lopulta Chen näytti miljoonille käyttäjille livevideon vierailustaan Lisan asuntoon.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Chenin mukaan jopa ammattilaiset kieltäytyivät siivoamasta asuntoa. 

Lopulta Chen kertoo ottaneensa poliisiin yhteyttä omaisuutensa vahingoittamisesta ja vaatinut sosiaalisen median vaikuttajalta korvauksia aiheuttamistaan vahingoista.

Fanit raivoissaan

Hetken katoamisen jälkeen Lisa ilmestyi takaisin sosiaaliseen mediaan. Lisa ei julistanut kantaansa videosta sosiaalisessa mediassa, vaan tapasi vuokraemäntänsä kasvotusten ja pyysi häneltä anteeksi.

Weibossa on julkaistu video, jossa naiset kättelevät toisiaan. Videolla Lisa sanoo, että on täysin vastuussa valheistaan.

Lisa on kertonut medialle syyt asunnon huonoon kuntoon. Lisan mukaan asunnon sotku johtui kiireisestä ja tiukasta aikataulusta. Lisa meni sanojensa mukaan suoraan sairaalasta työmatkalle.

Lisa kertoi, että on saanut suuren määrän puhelinsoittoja WeChat -palvelun kautta ja sen takia vuokraemännän puhelut jäivät näkemättä.

– Siivoan kaiken nyt… Siivoan vaikka yön yli, jos tarvitsee, Lisa kommentoi.

Video Lisasta siivoamassa koiransa jätöksiä on järkyttänyt hänen fanejaan. Hän onkin saanut paljon kritiikkiä internetissä. Yli 60 000 käyttäjää on kommentoinut Lisan sivuilla lopettavansa hänen seuraamisensa. Käyttäjät kutsuvat häntä huijariksi.

Lisa on myös poistanut aikaisempiaan julkaisuja sivustoltaan. Moni fani on kyseenalaistanut Lisan lausuntojen totuudenmukaisuuden. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja