Mainos

Vuoden pakolaisnainen tukee Urpilaisen lausahdusta maahanmuutosta

Vuoden pakolaisnainen Nasima Razmyar puolustaa SDP:n puheenjohtajan Jutta Urpilaisen maahanmuuttajalausuntoa.

Urpilainen käytti puheessaan ilmaisua "maassa maan tavalla". Urpilainen on puolustanut kommenttiaan sillä, että hän viittasi lakien noudattamiseen.

Razmyar kertoi Radio Novan Yöradiossa, että Urpilainen on hänen mielestään sanonut selkeästi, että Suomessa pitää noudattaa Suomen lainsäädäntöä.

- Täällä täytyy olla meidän työkulttuuri ja työlainsäädäntö. Eihän meillä voi olla suomalaisilla ja sitten maahanmuuttajilla joku oma juttunsa olemassa. Ja toisaalta kyllä olen sitä mieltä, että jos suomalaiset lähtevät tuonne maailmalle, niin kyllä sielläkin yhtä lailla pitäisi noudattaa, ja niin suomalaiset omasta mielestäni kyllä noudattavatkin. Ei se ole paljon vaadittu, vaan ennen kaikkea se on tapa integroitua maahan, tapa kotoutua, sanoi Razmyar Radio Novan haastattelussa.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki on epäillyt, että Urpilaisen lausahdus heijastelee halua miellyttää maahanmuuttajiin kriittisesti suhtautuvia. Myös Vihreiden puheenjohtaja Anni Sinnemäki on arvostellut kommenttia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.