Voiko tuntemattoman kanssa harrastaa oikeasti hyvää seksiä? Raati paljastaa: "Aamulla morkkista pukkaa"

Viisi varminta seksiasentoa orgasmiin 0:50
KATSO MYÖS: Viisi varminta seksiasentoa orgasmiin.

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Sanotaan, etteivät naiset saa juuri mitään irti yhden illan jutuista, että seksi ei yleensä ole kovinkaan hyvää. Miten yhden illan jutut toimivat sitten miehille? Voiko tuntemattoman kanssa harrastaa oikeasti hyvää seksiä?" kysyy nimimerkki Aamulla veks.

Näin raati vastasi

"Ei semmoista ole. Se on joko pikapano tai pitkä suhde. Jokainen nainen, jonka viereltä olen aamulla herännyt, on tahtonut naimisiin, viimeinen siinä onnistuikin. Enää en halua ja uskalla kokeilla."
– Mies, 60, sinkku

"Eipä juuri mitenkään. Kännissä touhutaan, mitä pystytään ja aamulla morkkista pukkaa, että piti taas touhuta. Kyllä vakipanon kanssa on todella paljon parempaa."
– Mies, 38, parisuhteessa

"Itselle ei toiminut, kun asioiden toimivuuteen vaaditaan tunteita. Mutta tiedän kyllä miehiä ja naisia, jotka nauttivat vapaasta seksistä. He yleensä nauttivat seksistä muutenkin paljon enemmän ja kokeilevat uusia asioita."
– Mies, 30, kihloissa

"Voi yhden yön juttukin olla hyvää, mutta kyllä parhaassa seksissä on aina tunteet mukana, joita ei yhdessä yössä saa mukaan mitenkään."
– Mies, 28, parisuhteessa

"Miehille seksi on fyysinen toiminto, eli ejakulaation saadessaan seksi on miehelle aina hyvää."
– Mies, 44, sinkku

"Naisen näkökulmasta vastaan, että kyllä yhden illan jutuista naisetkin saa iloa irti.  Kaikille tällainen tyyli ei sovi, mutta me ketkä emme tarvitse tunnesidettä seksiin, saamme ilon irti yhden illan hoidoista."
– Nainen, 33, parisuhteessa

"Lyhyt vastaus: voi olla. Jotkut parhaat kokemukset ovat juuri olleet yhden illan juttuja, joita voi muistella lämpimästi vielä vuosien päästä."
– Mies, 55, parisuhteessa

"Se riippuu, miten määrittelee hyvän seksin. Jos se tarkoittaa vain pökköä pesään ja lopuksi orgasmi, on määritelmä usein (miehillä) helpompi täyttää. Hyvä kumppani loihtii upean yön, mutta se vaatii opeteltua taitoa, jonka eteen harvempi mies näkee vaivaa."
– Nainen, 27, parisuhteessa

"Olen hieman hitaammin lämpenevää sorttia oleva mies ja koen, että yhden illan jutut ovat ajatuksena jännittäviä. Itse tykkään silmäpeleistä, halailusta, suutelusta ja muusta kosketuksesta. Itse seksi ei tunnu yhtä hyvältä kuin vakituisen kumppanin kanssa."
– Mies, 25, sinkku

"Voi. Myös tuntemattoman kanssa seksi voi olla hyvää, jos kummallakin on halu tyydyttää toinen ennen itseä. Myös tuntemattoman kanssa pitää uskaltaa puhua, mistä tykkää ja mistä ei. Ja se on hyvä mahdollisuus oppia jotain uutta sekä itsestä että seksistä!"
– Nainen, 39, sinkku

"Yhden illan jutuissa on yleensä teemana oman nautinnon saanti. Miehet yleensä pääsevät laukeamaan helpommin kuin naiset, vaikka itse seksi ei olisikaan loistavaa. Sitoutuneessa seksissä pyritään selkeästi tyydyttämään myös toinen."
– Nainen, 23, parisuhteessa

"Kyllä pystyy! Itse opin nauttimaan kolmenkimpan kautta seksistä ilman tunteita."
– Nainen, 22, parisuhteessa

"Kännissä, hikisenä, tupakan hajuisena, alkoholilla 'voideltuna' ja Mäkkärin yöaterian tahrimana? Ei kiitos. Tyttö taksiin ja kotimatkalle yksin. Jos seuraavana päivänä vastaa puheluun, niin sovitaan treffit ja tutustaan."
– Mies, 32, avoliitossa

"Kiihkeää estotonta seksiä monta kertaa yössä. Montaa yhden illan juttua ei ole, mutta noin puolet ovat olleet kiihkeitä ja estottomia kertoja. Toiset ovat taas olleet kertoja, jotka olisi voinut jättää väliin.”
– Mies, 46, avioliitossa

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä. Miten vastaisit tähän?

Entä miten vastaisit tähän?

 

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat