Mainos

Voiko hiljainen nainen kiinnittää miehen huomion? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mitä miehet ajattelevat hiljaisista naisista? Pitäisikö naisten aina olla puheliaita, kauniita ja sosiaalisia, että heillä olisi jotain mahdollisuuksia kiinnittää miesten huomio?" kysyy nimimerkki Teini.

Näin miesraati vastasi

"Henkilön hiljaisuus tai puheliaisuus on mielestäni heidän oma asiansa, oli kyseessä nainen tai mies. Eri ihmiset kiinnittävät muutenkin huomiota eri asioihin, ja siksi puheliaisuus ei vaikuta siihen, kiinnitetäänkö naiseen huomiota."
– 34, parisuhteessa

”Ovat ne hiljaisemmatkin naiset yrittäneet saada huomiota, ja välillä saaneetkin. Kroppaa voi hyödyntää tavalla tai toisella huomion kääntämisessä itseensä, mutta se riittää vain osan matkaa. Onhan sen huomion pitäminen hieman haastavaa, jos ei puhu yhtään. Ei tarvitse olla koko ajan äänessä, mutta pitää osata jutella, jotta toiseen voi tutustua. Jos puhuminen ujostuttaa, niin puhuu sitten kahden kesken. Aina on mahdollisuuksia, niiden eteen vain pitää tehdä jotain.”
– 34, sinkku

"Hyvä Teini, hiljaisuus on välillä kultaa. Miehiä viehättävät naisissa erilaiset asiat, ja yksi sellainen on kyky osata olla hiljaa. Varsinkin, jos on itse puheliasta sorttia, on rentouttavaa, jos voi välillä olla hiljaa. Eikä niitä puheenaiheitakaan nyt ikuisuuksiin riitä. Puheliaisuus, kauneus ja sosiaalisuus ovat toki kaikki tärkeitä seikkoja, mutta niiden painotukset ja painoarvot miehille ovat erilaisia. Kukin tyylillään."
– 35, ei suhteessa

”Monisäikeinen kysymys. Äänekkäistä ja hallitsevista naisista en ole koskaan pitänyt. Ne varastaa mun mojon. Pelottavaa.

Riippuu toki, että missä on äänessä. Olen ollut naisen kanssa "sillai", hän oli tällainen kovin hiljainen tyttö, mutta oli ilmeiltään ja eleiltään kovin äänekäs. Päädyimme hänen kanssaan sänkyyn ja hän olikin yht'äkkiä kuin trumpettia soittava eturivin muusikko. Hiljainen nainen jotenkin vaikuttaa aina ajatuksissaan olevalta, epäilyttävältä ja etäiseltä. Tulee sellanen fiilis, ettei oikein ole messissä, tai ei edes halua olla paikalla. Ehkä mies ei uskalla lähestyä tämän takia. Tämä on se kuva, jonka saa, vaikka se ei välttämättä ole totta.

Ujo on taas asia erikseen. On kaksi eri asiaa, jos nainen on hiljainen, tai sosiaalisesti epälahjakas. Hiljainen ei niinkään rassaa, vaikka ahdistaa sellainenkin hiukan. Sosiaalisesti epäpätevän kanssa minulla olisi kyllä vaikeaa. Ei sellaista naista voi viedä yhteisiin illanistujaisiin. Pitää osata olla porukoissa. Oppii toki, kun tuntee paremmin kaikki.

Kyllä hiljainen nainen saa huomiota siinä missä suupalttikin, joskus jopa tätä enemmän. Jos nainen on hiljainen ja sanoo silloin, kun on asiaa, niin mikä ettei. Ei paha ollenkaan. Hiljaa voi olla sosiaalinen, vaikka se vaatii aika taitoa ja sitä, että toiset jo ehkä hiukan tuntevat. Kun katse, hymy on ajoitettu oikein, niin voi olla hiljainen niin paljon kuin haluaa, ja silti tulee ymmärretyksi.” 
– 49, sinkku

"Se on parasta, jos nainen ei ole sellainen huomionhakuinen, eli koko ajan äänessä oleva. Sopivasti ujo, mutta tarpeen tullen puhelias ja hauska on parasta. Ulkonäkö ja näkyvä itsevarmuus ovat varmasti ne ensisijaiset merkit, millä mies lähestyy, ja hieman ujo ja hiljainen saa miehen ehkä jopa kiinnostumaan naisesta enemmän."
– 39, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja